26/9-18 hotat universitet och nya skor

Hej hej.
 
Satt och kollade runt på Facebook förut och ser att universitetet jag går på är hotat. Att man inte ska gå dit i morgon. Om man gör det så kommer hen göra många illa och olyckliga. 
 
Tycker sånt är så jäkla otäckt! Vad finns det för folk!!? Jag vill knappt åka dit när jag vet att någon sjukjäkel kanske kommer komma dit. I morgon hade vi först tänkt att åka till skolan, tur att vi sågs i dag istället. Nu blir det att vara ifrån skolan i 4 veckor då jag ska ut på sista vfun nu. Sen tillbaka till skolan och göra c uppsattsen med Anna. Då kommer vi nog se varandra mer än våra egna familjer hehe. 
 
I dag har jag varit med Elvira på förskolan en stund på förmiddagen innan jag åkte till skolan. Så kul att se henne med sina kompisar. När jag hämtade barnen åkte vi direkt till affären där vi träffade Emma och Alvin. Vi handlade och jag köpte skor till Elvira. Tycker jag köper skor och kläder stup i kvarten men blir för litet väldigt fort. Stora tjejerna <3 <3. 
I kväll har jag städat lite, vi har myst framför mamma mu och läst bok innan läggdags. Barnen sover sen länge tillbaka och jag funderar på att också gå och sova snart. 
 
I morgon blir det att lämna in bilen och sedan ombesikta den på eftermiddagen. Håll tummarna att allt är löst. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 
Trötta jag..
 
 

25/9-18 Betyget U

God morgon.
 
Igår kväll fick jag svar på en skrivuppgift... U. Att jag blir så himla ledsen och nere för der där Uet alltså! Känner mig värdelös och som att jag inte kommer bli en bra fsklärare. Är mera praktisktlagt och är inte bra på att skriva eller formulera mig. Fan rent ut sagt!! 
 
Men bara bita ihop, vara nere ett tag och i dag ska jag få hjälp av snälla Anna och Emma så jag får ordning på den!! 
Nej nu ska jag tycka synd om mig ett tag till sen får jag rycka upp mig! 
 
Får ha denna som målbild.
 
 

8/9-18 Artikelsök och simskola

Hej hej.
 
I dag skriver jag sent och borde egentligen redan sova. Men är 100 saker som snurrar i mitt huvud just nu så att sova är inte det lättaste.
 
I dag har jag varit i skolan, försökt hitta artiklar, ändrat vad vi ska använda oss utav för metod till c uppsattsen två gånger men nu har vi bestämt oss. Jag har stressat till simskolan där Simon och barnen mötte upp mig och där var även Lisa och barnen. Simon var med en stund tills uppropet på simskolan var över och åkte sen till jobbet medan vi andra badade. Vi var kvar på badhuset till efter klockan halv 7. Var jättekul att bada och barnen var nöjda då de fick åka den stora gula rutchbanan vete tusan hur jag stavar till det haha. 
 
Jag åker aldrig karuseller eller såna med vatten i men barnen ville så gärna. Och vad roligt det var, så det får vi absolut göra om. Alltid bra att utmana sina rädslor och sådant en har obehag av. En toppen eftermiddag helt enkelt.
 
När vi kom hem så var barnen helt slut, vi kollade lite film och åt kvällsmat.  Sen somnade de båda utan några konstigheter. 
 
Nej nu måste jag försöka att sova. Lång dag i morgon med artikelsökningen!  
 
Just ja när jag skulle dra på mig byxorna efter badet så gick de sönder... vist inte om jag skulle skratta eller gråta! 
 
Gick inte att lägga in någon bild.