30/3-16 kobajs

Hela jag luktar kobajs! Jag och Karina tog en kvällspromenad och självklart så hade de haft ur en massa gödsel. När vi även var på tillbaka vägen kom traktorn med gödsel som han började sprida ut igen. Alltså den lukten får en nästan att kräkas!! Så det känns som jag stinker så det blir en dusch här snart.
 
Elvira sover och Filippa sitter här i soffan. Hon somnade på vägen hem från dagis så en liten stund till får hon var vaken. 
 
I dag var det fsk för oss alla och det hade fått bra för mina små. Lång dag men det är nog bara jag som tycker det är jobbigt! Om jag fick välja skulle jag vara hemma med barnen hela tiden. 
 
Nu blir det en dusch! Hade bra alla!
 
Haha filippa hade gått in på snapchat<3
 
 

29/3-16 Jag har inte tid!

Jag har inte tid att bli sjuk! Blev hemskickad från fsk i dag då mitt huvud var inte med i gamet. Tänkte att det går över men ikke. Har en ihållande huvudvärk som ligger där och pyr. Jag hoppas att lite sömn kan få bort det! 
 
Nu ligger barnen och sover och jag ska snart ut och hämta in kaninerna.  Sen blir det att lägga sig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Lär gå fort i dag! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
Jag och mina godingar här om dagen <3
 

28/3-16 Måndag

Oj vilken bra dag vi haft i dag! Morgonen startade rätt tidigt men Filippa var så duktig och skulle själv gå ner och göra frukost. Men efter några minuter ropar hon ner mig då det är svårt att få på smöret på smörgåsen. Hon hade fått fram bröd, smör, skinka och marmelad som stod uppradade på bordet.  Våra duktiga stora tjej <3. 
 
På förmiddagen fick vi även besök av Jenny och hennes flickor. Vi fick ihop våran studsmatta som barnen lekt massa på och vi åt pannkaks lunch. Farmor kom även en sväng och lämnade kartonger med grejer i som Simon hade när han var liten.  
 
På eftermiddagen kom Linda och Nicklas och deras godingar. Barnen och Nicklas hoppade för fullt och sedan blev det lite inne häng. 
 
När middagen började närma sig så åt vi tillsammans med grannarna. Vi grillade och åt potatis gratäng  så himla gott.
 
Just nu sover barnen efter en lång och rolig dag och Simon är och köper en bil. 
 
I morgon är det vardag igen. Det blir fsk för barnen och fsk för mig med då jag har praktik resten av veckan. 
Hoppas ni får en bra vecka!