27/3_18 Idiot

Fy fan rent utsagt vilken skit dag jag haft!!
Började bra och vi kom fram till förskolan. Lämnade barnen som vanligt och gick mot bilen. Men det jag mötes av var ingen rolig syn. En krossad passagerare ruta och mobil och plånbok syntes inte till!! Så under loppet av ca 5 min har någon jävel krossat rutan och tagit Mina grejer! Ja jag vet att man inte ska ha saker synliga men vad fan 5 minuter och vad fan har du för rätt att vara i min bil. Ta min telefon med bilder på mina barn. Mina pengar jag hade i min plånbok. Din jävla idiot!!! Jag är så förbannad!!! 
 
Allt är spärrat så personen kan inte ha någon nytta av min Mobil du fick iallafall 500 kr idiot!!  
 
Fan alltså!!! 
 
 

26/3-18 mens och tentavecka!

Käken gör ont likaså huvudet, irritationen ligger väldigt ytligt och jag skulle kunna börja gråta när som helst! 
Om ni undrar så här jag mens och tentavecka!! Det är ingen bra kombination! Plus att barnen känner att jag är irriterad och testar gränser och då blir jag mer irriterad och så får jag dålig samvete för att jag blir irriterad!
 
Jag är glad att våren börjar komma.. äntligen men vem kom på detta med sommar och vintertid!!?? Mina små somnar nu! Alltså halv 9! Va fasan! I morse sov vi till 8.20. Jätteskönt men alltså kroppen är ju helt fel inställd. Blir skönt om någon vecka när man kommer in i det. 
 
Nej nu ska jag sätta mig framför datan och försöka skriva lite till. Längtar till jag är färdig med skolan! 
 
Avslutar med en bild på mig och fina Becka! 
 

25/3-18 Åka hem

Hej hej!
 
Denna helg spenderas hemma hos min bästa vän Becka. Vi har pratat, druckit te, varit i Ullared och ätit gott. I dag blir det att umgås på förmiddagen och sedan åka hemmåt. Är en bit hem och skönt att komma hem skapligt då jag måste fixa en sak till skolan i morgon och jag saknar barnen något fruktansvärt!! 
 
 
 
Hoppas du haft en bra helg!