27/10-18 Lördag

Hej hej.

Den sista VFU veckan är över och förbi. Nästa gång jag är i samma lokal är jag färdigutbildad förskollärare och på börjar min resa. Det ska bli spännande och kul!
 
I helgen är det full rulle som det varit de senaste helgerna. I dag ska Filippa rida, vi ska plocka ordning ute i trädgården. Men det största är att Brummelisa ska få bli utekanin. Fina fina busiga Brummelisa. Lite ångest har jag men hon kommer även få en kompis i dag. Dante en dvärgvädur/rex en kastrerad hanne. Vi ska dela på buren i dag så de har en del var. Så de får bekanta sig med varandra. Sen hoppas jag att de kan gå båda två i buren och ligga och gosa ihop. Alltid bäst att ha en kompis av samma art.
 
 
I morgon ska vi till vänner på Halloween party. Sen är det måndag och första dagen på C uppsattsen börjar!
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 
Kram

24/10-18 Onsdag

I helgen ska våra fina Brummelisa få bli en utekanin. Hon ska även få en kompis som heter Dante. Kommer vara väldigt tomt utan henne springandes i lägenheten men hon behöver en kompis och det får det inge plats med i lägenheten. Så de båda får bo ute i huset i en stor bur. Och till sommaren får vi bygga en stor bur så de kan äta gräs. 
Som sagt tråkigt är det men hon behöver ha sällskap och Dante likaså. Blir nog bra det där!
 
I dag är jag på vfun. Sedan hämtar jag våra godingar och så ska vi leka med Emma och Alvin. Sedan åker barnen och Simon till huset så ska jag plugga hela kvällen.  Hoppas att jag kommer någon vart! 
 
Nu ska jag vila lite innan det är ut i barngruppen igen. Hade så bra! 
 
 

23/10-18 Tisdag

Hej hej.
 
Tisdag i dag och känns som det skulle kunna vara fredag i morgon. Är så trött och stressad just nu men bara att bita i och hålla igång. Jag förstår inte dem som orkar att jobba 80% och sedan plugga resten. Jag tycker vfu och två skrivuppgifter är krävande nog hehe.
 
I dag har jag som vanligt haft vfu och nu ska jag plugga lite medan barnen och Simon badar. Ett bad var ett måste efter dagens middag som blev smörgås och kräftr så himla gott!!
 
Nu måste jag skriva lite innan pluttarna kommer ut igen.
 
Suddig bild på två av mina fina älsklingar<3