Söndag

 
Hej!
 
Vi hade en bra dag igår hemma hos min pappa som fyllde år. Fick gofika och tårta! Träffa min farfar som jag inte träffat på länge så det var kul. 
Pappa bjöd även på lunch, köttfärsbiffar och potatismos riktigt gott! 
 
På eftermiddagen kom min kusin med barn så blev det lite lek och bus innan vi åkte och hämta pappa. 
 
Var jätte skönt att få hem Simon igen. Saknat honom massa! Filippa med kan jag lova hon skulle busa hela tiden på pappa<3
 
När Filippa somnat blev det lite middag sen film tittande och en massa mys!
 
I dag är vädret som det varit de närmaste 2 veckorna jätte tråkigt! Mulet och kallt och ser ut som det skulle vara i slutet av september istället för den 30 juni!! 
Men vi hänger inte läpp för det utan i dag ska vi umgås med mormor och moster. Så ska plocka ner lite varma kläder så fall det inte regnar kan vi ju leka lite ute iallafall. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag!
 
 

Lördag

Hej!
 
Lördagkväll och här sitter jag och tittar på melodikrysset har precis vräckt i mig två chokladbitar och en mer. Men blev mitt humör bättre för det? Nja nu fick jag ju istället lite ångest för all choklad jag åt. Man kan inte alltid vara på topp. 
 
Min stora älskling är på bråvalla så igår åkte jag och Filippa hem till min mamma och sov där. Var skönt att inte vara själv och alltid mysigt att umgås med mamma. Sen i dag hade vi en mys morgon  ihop med frulle och en massa bus. Sen åkt vi hem till min pappa och mamma åkte till jobbet. Hemma hos pappa blev det sill lunch, fattar inte varför jag inte ätit sill innan för det är ju så gott. Lärde mig äta det för ca 2 år sen och nu kan jag äta hur mycket som helst! Sen blev det att busa med Filippa. Hon fick bada i pappas badkar och hon var så glad tills det hände en liten olycka i badkaret men liten stund hann hon dock bada. Sen när olyckan var borta och badkaret skinande rent så la jag mig i ett bad. Saknar verkligen att ha badkar speciellt nu när jag är gravid. Badade nästan varje dag då jag vänta Filippa. Lillasyster tyckte det var mysigt och låg och sparka för fullt. 
 
Jag och Filippa valde dock att åka hem i dag och sova hemma i våra egna sängar. Så ska bli riktigt skönt att slänga sig i sängen sen och hoppas Filippa vill sova lite längre än till kvart över 6 som hon gjorde i dag. 
Dock saknar jag min man något fruktansvärt men i morgon är han vår igen och han ska få så många pussar och kramar! 
 
I morgon blir det även att  åka ner till pappa som fyller 51 i morgon. Så blir lite fika där och så ska jag träffa min farfar som jag inte träffat på väldigt länge så det blir kul! 
 
Sen ska vi åka och hämta hem pappsen! <3 
 
Hoppas alla har en fortsatt bra helg! 
 
Bilder sen helgen! 
 
 

Två siffrigt!

Hej
 
Tiden går så himla fort med andra barnet kan tänka mig att tredje går ännu snabbare. I dag är det 98 dagar kvar till dagen med stort D! Lillasyster rör sig hela tiden och man känner att hon börjar bli större och får mindre plats. Filippa tycker det är mysigt att gosa med magen och vill gärna titta och vinka till lillasyster. Jag blir helt varmt i kroppen när jag ser hur stor hon blivit våran lilla goding! 
 
I dag blir det att ta det lungt. Filippa sover nu så ska själv lägga mig i soffan en stund och vila mina blå. När hon vaknade hade jag tänkt att vi skulle ta en tur i skogen och kolla på allt roligt som finns där. 
 
Hoppas ni får en bra fredag! 
 
Bild på våran lunch i dag! Alltid gott med korv med bröd!