31/8-16 Springmask ?!

 Hmm jag misstänker att barnen kanske fått mask!! Fy så dant om det är så... båda har varit ledsna och tagit sig för rumpan och säger att det kliar. Ena godingen kan inte somna ordentligt utan ligger och rör sig hela tiden. Jag har kollat båda men ingen mask i sikte.. hoppas de får sova och är kli fria i morgon! 
 
I dag är det onsdag eller ja i 2 timmar till sen är det en ny dag. I morgon ska barnen till fsk och jag plugga om nu det inte är mmask då vill jag ha de hemma. 
 
Ne nu ska jag försöka sova! God natt! 
 
Lilla Olle som lever loppan. 
 
 

29/8-16 Mys dag med mormor

I dag har vi umgåtts med mormor hela dagen. Varit jätte mysigt och barnen har lekt för fullt. De har lekt affär i dag och mamma har köpt massa saker i kassan. Så himla sött och kul att kolla på. Vi åt jätte god middag som bestod av stek, potatis och sås, verkligen jätte gott. Barnen åt mycket och likaså jag och mamma.
 
Nu försöker jag få mina små troll att sova och sen ska jag bara slappa i soffan och sen plugga lite. I morgon är det skola och dagis.
Ha en bra kväll!
 
Den goda kakan jag gjorde häromdagen. 
 
 
 
 

28/8-16 Stor kaka till söndags fikat

God morgon! 
 
Söndagen är här och så fort helgen gått.  I går var det fullt ös från morgon till kväll. Jag jobbade på dagen och slutade 14. Hem och byta av Lisa som hade alla tre barnen så åkte hon till deras hus. Efter mellanmålet så gick vi hem till Lisa och tang och kollade runt. Sen hem och laga middag och fullt ös med tre små knottar och alltid lika kul att umgås med Lisa. 
 
I dag ser det ut som hösten kommit tillbaka, grått och mulet ute. Men dagen har ju knappt börjat. 
I dag ska vi även baka en stor kaka som jag blev bjuden på för ett tag sen. Så himla god! Så den ska jag bjuda grannarna på. 
 
Hoppas ni får en bra söndag!