30/4-17 Valborg

Hej!
 
Vilket väder vi vaknade till i morse. Började dagen med frukost och den en joggingtur. Joggade samma sträcka som igår lite längre på kortare tid så jag är så nöjd.  Sa först till Simon att jag skulle springa längre men att springa samma sträcka och få bättre tid var ju mycket roligare. Heja mig! 
 
Vi har även varit i stallet i dag och barnen fick rida igen. I dag fick de rida Tim. Han var så söt och lugn och barnen tyckte det var jätte roligt! F travade två gånger och E ville testa trava nästa gång. Godingarna!  Efter ridningen åkte vi och kollade på ännu mera golv. Men den färgen vi vill ha finns knappt. Synd att man inte kan måla ditt egna golv hehe.  Eller kan kan man väl men ne här ska vi ha klick golv. Men jäklar vad dyrt det är med golv!! Vi kom där i från utan golv men med 5 säckar jord. Så när vi kom hem planterade jag och barnen morötter och sen ätror.  Se fall det växer något så kanske vi kan få oss en morot eller två. 
 
På eftermiddagen kom syrran hennes sambo och mammsen hit och vi firade lite valborg. Vi har grillat, lekt, ätit efterrätt och spelat kub. Så himla roligt vi haft i dag! Någon brasa hann vi inte med men kände att åka till centrum för att försöka få tag på en parkering och sen kolla på en eld lockade inte så värst mycket, när vi hade det så varmt och mysigt inne i vår inglasade varanda. Hoppas du haft en bra valborg!
 
Nu sover snart barnen och jag ska slänga mig framför tv och slappa och sen sova jag med. I morgon om det är fint väder ska vi åka till kolmården!
 
Ha en toppen kväll!
 
 
 
 

29/4-17 härlig lördag

Dagen är slut och vi har hunnit med massa.  Jag har joggat, vi har ätit brunch på Sandras jobb, kollat golv och haft grillgäster här hemma som åkte för en stund sen.  En riktigt trevlig dag! 
 
 
 
I morgon ska barnen få rida igen. De tyckte det var så roligt så det är klart de måste få göra det igen. Sen blir det att kolla på ännu mera golv och sedan kommer mamma, syrran och hennes sambo hit och ska grilla. 
 
Hoppas ni får en bra fortsatt helg!

29/4-17 första jogging turen!

Jag är så jäkla stolt över mig själv som lyckades jogga hela vägen!! För att vara första gången tycker jag det är riktigt bra gjort hehe. I lurarna hade jag Paulas och Hugos podcast! Så härligt! I morgon är det påt igen! Längre och längre för varje gång!