1 av 3

Hej!
 
Inte nog med att det är första advent så har vi även haft 2 årskalas här hemma. Första kalaset av tre som vi kommer ha. Nästa helg blir det också kalas. Filippa fick massa presenter och hon tackar så mycket!! 
 
Just nu ligger Filippa och sover, jag och Elvira sitter i soffan och myser. Eftermiddagen får nog spenderas inne då det är så kallt ute. Var ute en sväng i morse innan alla kom och det var overall och termobyxor på oss alla. Pappan i familjen som varit borta under natten kommer hem under eftermiddagen. Men än är han bakis så än får han inte komma hem. 
 
Hoppas ni alla haft en bra helg! Det har jag och barnen haft! 
 
 
 

Kväll

God kväll! 
 
Dagen har som sagt varit kanon. Nu sitter jag här i soffan med en sovandes Elvira i famnen och Filippa ligger i sin säng och sover. Mina fina tjejer<3! 
 
Något jag ibland tänker på är detta med att bli offentlig.   Jag är  ju det på ett sätt då jag inte vet alla som läser min blogg och jag har ändå några st som läser varje dag. Jätte kul tycker jag. Ibland känner jag för att sattsa på bloggen och öppna upp instagram för att få mer läsare och skaffa kontakter och vem vet vänner. Men sen den största delen av tiden känner jag att nej fy för att vara "känd" och vara tvungen att jämt prestera och tänka på vad jag skriver och lägger upp. Jag tänker massa på vad jag lägger upp men det jag skriver är helt huller om buller. Min svaghet är ju detta med dubbelstavning och särskrivningar! Det skulle irritera folk till tusen! Så ne jag är nog rätt nöjd med att vara en i mängden av alla bloggar som finns och jätte glad att ni vill läsa om min familj och vardag! 
 
Nu ska jag ta mig något att äta och mysa med min lilla plutt och sakna pappa som är iväg med killkompisarna på bowling!
 

Lördag

Hej!
Lördagen är här och vi har haft fin besök av Linda och Wilma. Vi skulle haft litet kalas för Filippa i dag men var så många som inte kunde eller blev sjuka. Så vi ställde in det men Linda ville titta förbi ändå pch självklart fick dom det. Så vi har varit på julmarknad här i byn och frös fötterna av oss. Men var riktigt mysigt och det bästa var att det började snöa när vi kom dit.  
Efter en snabbtitt på alla kransar och kakverk så åkte vi hem till oss så barnen fick leka lite. Filippa fick en present av dom. Två pussel fick hon som vi alla satt och pussla ihop. Sen blev det lite fika med glass och lite kakor, sen ännu mera lek. 
 
Nu sitter vi i soffan, Elvira och Filippa sover men snart får jag ta och väcka Filippa så hon kan somna ikväll sen. Pappan i familjen ligger han också i soffan och sover, trötta i dag. 
 
Hoppas ni har en bra lördag!