Måndag

Kvällen är här eller det är snarare natt för min del haha. Alla sover utan jag men snart lär jag också somna. Var svårt att få Elvira att somna i dag då hon hann att bli lite övertrött så skrek och grät en del innan hon tillslut somna. 
 
I dag har vi haft fin besök av Micha och Saga. Vi har kollat i våra fotoalbum och pratat om en himla massa. Alltid kul att vara med dig <3.
 
På kvällen kom våra fina grannar ner på kvällsfika.  Jag hade bakat en kladdkaka och så hade vi glass till. Vi firade lite i dag då vi bott här i 1 år nu. Känns som mer men ändå inte. Detta år vi bott här har varit så full med kärlek och en massa bus. 
 
I morgon skulle jag varit med Malin men då min bil är paj fick vi skjuta på vår dejt. Men in till bvc kommer vi iallafall då min snälla syster kör in oss sen åker vi med Simon hem. 
 
Nu ska jag försöka sova, God natt!
 
 
 

Trött på't

Bilen startar inte.. det är stopp i avloppet i köket jo då det går bra här hemma!! 
 
I skrivandes stund sover barnen och jag kollar på tv och slappar lite. Snart lär Filippa vakna och då är det full rulle igen tills kvällen är här. Blev ju inget dagis då bilen är sönder blir så trött på't!
 
I dag kommer Micha och Saga hit. Hade tänkt att åka till affären och köpa hem något att bjuda på men nu vete tusan vad jag ska bjuda på. Får se vad Micha är sugen på. Har ju kakor i hela frysen så något har jag ju. Men skulle vara gott med någon fruktsallad. 
Ne jag är inte bitter inte! 
 
Nu ska jag bara slappa lite och titta på tv ett tag. Hade bra alla!
 
 

Lördag

God kväll!
 
Dagen har varit kanon med mycket att göra och fint väder.  Vaknade tidigt och var riktigt trött då jag knappt sovit något i natt som var. Men Simons morfar skulle komma hit så var vara att gå upp och ta på sig ansiktet. Jag och Elvira åkte och hämtade Linda på förmiddagen så åkte vi in till stan där det var klädbytar dag på vittra förskola. Träffade även min fina vän Ella och hennes dotter och även Johanna. Så när vi hade handlat klart alla så tog vi oss en fika och kollade igenom  det vi hade köpt. Jag handlade för över 400 och då fick jag jätte mycket kläder. Älskar klädbytar dagar man kan verkligen hitta en massa kläder för en billig peng. 
 
Efter shoppingen åkte vi hem och väl hemma var barnens farmor hos oss. Barnen fick ett varsitt Påskägg  med lite små saker i och en varsin kyckling så söta. 
 
På kvällen blev det att grilla till middag så himla gott. Nu ligger barnen i deras sängar och sover så gott. Simon kollar på film med sina två kompisar där nere och jag kollar på tv i sovrummet men ska snart sova. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!