igen!

Fick feber i förgår, var feberfri i går men hostig, vakna i natt av huvudvärk och att jag svettades som en tok rann om mig. Men hade ingen feber när jag vakna. Huvudvärken har inte släppt och nu är febern tillbaka. Fryser som en tog men är ändå relativt pigg. Filippa sover och jag kollar på tv och dricker massa vatten!

Simon kommer hem snart. Han åkte iväg när jag mådde bra och självklart kom febern när han åkt.

Ne nu ska jag vila lite jag oxå. Hoppas ni får en bra eftermiddag!

Onsdag

Simon smittade mig med sina basiller! Så igår hade jag runt 38 graders feber hela dagen och i natt har jag svettats som en gris! Men nu är jag feberfri!! Så fick en lindrigare basill än Simon! Nu håller vi tummarna att Filippa inte blir sjuk! Just nu ligger hon och Simon i soffan och myser och hon har somnat!! Älskar er!! <3<3

En sak jag är glad för är att jag kan dricka te igen!! Har inte kunnat dricka det på jätte länge för jag mått så illa av det men nu har jag druckigt en kopp igår och en idag! Är ju så gott och speciellt när man är lite krasslig! Hostar så djävligt! Men skönt att febern är bort!

Bild på mig och min kopp te! haha ser ut som min näsa är helt sne!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nej nej nej!!

Sambon har nu varit feberfri sen igår och jag har hela tiden mått prima! Men nu i natt började jag känna av lite i halsen och nu har jag lite små ont i kroppen! Har tagit tablett så hoppas jag inte får det Simon hade. Han har ju leggat helt däckad i 3 dagar!! Ne nu ska vi tänka posetivt och inte bli sjuk!! Men för säkerhets skull får jag hålla mig borta från att pussa på Filippa så mycket i dag! Och hålla tummarna att jag INTE ska få feberinflensa utan vara frisk och må bra!!
 
Annars just nu ligger Filippa och halvsover i soffan och jag kollar runt på datan och Simon sover. Ska väcka honom om 1 timme så han får tillbaka dyngsrytmen då han säkert ska jobba i morrn om han mår bättre!
 
Ne ha en bra dag alla!

(Bild från 2011 hemma hos pappa! )