Redan torsdag=O

Sjukt att det redan är fredag i morrn. När Simon sa det så trodde jag det inte först. Känns som det är onsdag eller något. Det går så himla fort nu! Snart är det vinter igen. Burr!! nej nu ska vi tänka varma tankar=)

Etersom veckan gått så fort har jag inte gjort något specielt. Jag har jobbat men var fri i onsdags så då var jag på jobbet haha. Åt där sen så träffade jag Emma (barndomskompis som jag träffade på jobbet, så klart man måste ta en fika) vi tog en glass som var svin dyr! 29 spän för den minsta glassen jag någonsin sätt haha men den var god men aldrig att jag köper en sån glass igen! haha! Hade det jätte trevligt med Emma och kul att prata minen=D Måste vi göra om!!

Sen på kvällen gick jag till jobbet igen för vi skulle säga hej då till Fillippa som flyttar hem till Sverige nu i helgen.=/ Tråkigt!! Men några tjejor från jobbet träffades och åt dessert och pratade =) Jätte trevligt! Bild kommer vart efter=P

Men blev en tidig kväll några av oss skulle jobba i dag då. Sen var alla trötta förutom Fillippa spom drog ut tror jag i allafall=P hehe

Sen i dag har jag jobbat 13.30-21. Skulle jobba till 22 men var så lungt så fick gå hem tidigare=) Så jag och Simon låg och kolla på film och myste!!

Ne nu ligger Simon på datan så kan inte skriva mera.. Hade bra! Tjillivippen

Länge sen

Oj länge sen jag skrev nu har inte haft tid eller ork faktiskt.

Under tiden då jag varit borta från skriveriet har jag jobbat mycket och sen hade jag och Simon 1 år!!<3

Så den 22/5 firade vi det med mat på Fridays nere på Akebrygge inte det mest romantiska men det funka eftersom jag hade Simon där=) hihi sen så gick vi runt lite och så kollade vi på en kille som stod och jonglera och han var rikitigt duktig!!=) Sen tog vi trikken och gick till Egon och satt där och käkade en partyplatta=) och prata med folk och myste! Älskar verkligen dig älskling!!<3 Finns ingen annan jag vill leva med bara DU!!!

Kom hem runt 12 snoret och sov som en gud=) Myss!!

Vad har hänt mera, jo i måndags så jobbade jag och så skulle jag servera 4 kaffelatte till 4 gubbar. Så när jag kommer dit så skulle de ha 3 latte och en vanlig kaffe. Så det blev lite strul och jag tog i ett glas och ena gubben med. Så då blev det att ett av glasen åkte ner på min fot och det gjorde så förbannat ont så det var sjukt!!! Var så jäkla varmt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!! Så de på jobbet fick lägga på brännsalva och trasor med vatten på och fy va ont det gjorde. Men efter ett tag blev det bättre men det brände så jag fick inte på mig skon efter för då gjorde det ont så jag fick gå hem vid 22 istället för 21=) Tack för det=)


Ne har det hänt något mer roligt? Grillade första gången i söndags med var jätte gott och han sola lite innan det dåiga vädret kom och vi gick hem=)

Ne nu ska jag försöka sova, vakna av att Simon skulle till jobbet och nu kan jag inte somna om men måste sova lite på min lediga dag ju!!

Hade bra! Tjillivippen


Min fot, bränmärken=(


Partyplatta på jobbet!


Grillning på g=) Det var så himla gott=D

Innan Efter

Dagen började tidigt med att åka hem till Sandra och äta frulle och så färgade hon mitt hår=) Hade nästan svart hår innan nu är det mera orange=P fast lite blondt längst upp =P Men ska färga håret igen om 2 veckor så det blir ljusare och den orange färgen försvinner mera. Men det blev rätt så coolt så här med=P Simons första kommerntar var fan va fult. Sen 1 timme efter tog han mig i håret och sa att det var rätt så snyggt=P hehe söt är han!

Men hemma hos Sandra i allafall var det mysigt hon gör alltid så fint när man kommer och frukosten bestod av ägg, macka och yougurt! Jätte gott=) Tack för det Sandra! Sen så lite senare så åkte vi ner till stan och gick till egon för Sandra skulle jobba=) Så satt där och sola lite och sen kom Simon och vi drack vatten sen kom Svanthe så gick vi hemmåt och handla och jag var jätte sur för jag var så hungrig. Men jag och Simon gjorde kycklingsallad=D mumms!

Nu sitter jag här och laggt upp bilder på fb och Simon sover och gjord det sen halv 8 han är trött av sig i dag=) Jag skulle igentligen vara fri i morrn men Einar ringde och fråga om jag ville jobba 10-19 och klart jag ville det=D Money!!!

Ne nu ska jag dra mej! Hade bra alla! Tjillivipen
Innan
Efter