29/2-16 Träning

 
Detta med min tränings motivation alltså! Nu kommer jag i ett par byxor som det är storlek 28 i! Förstå min lycka. Och vad gör jag då? Jo då drar jag mig tillbaka tar till mina undanflykter och tränar inte!! Så i dag ska jag fasan gör något iallafall!! Linda om du läser så måste Niklas ta mig i örat och skrika på mig att göra 25 till haha. 
 
Jag vill bli fast, stark och snygg och då måste jag träna!! 
 
Heja mig!! 

29/2-16 Vardag igen

Att få komma hem till sina barn var helt underbart! Mina fina bebisar! Att få pussa och krama på min snygga sambo var inte helt fel det heller<3.
 
I dag är det måndag och vardagen är här igen. I dag blir det förskolan för barnen och skola för mig. Börjar en ny kurs i dag. Sen i kväll blir  det träning! 
 
Nu ska vi ta på oss kläder och få ordning här hemma innan vi åker iväg för dagen. 
 
 
 
 
 
 
 

28/2-16 Hemgång

God morgon! 
 
I natt har jag sovit mycket bättre och kände mig utvilad när jag vakna. När jag nu kan sova hur länge jag vill så vaknar jag ändå innan kl slog 7. Men ja ligger i deras soffa och slappar. 
 
När den fina familjen vaknar så blir det frukost, promenad och sen hemgång. Saknar min familj något fruktansvärt men så härligt det har varit att ha umgåts med Becka så länge. Näst gång får dom komma upp till oss och barnen får leka tillsammans. 
 
Nu blir det lite tv tittande och sedan lite packning så jag har det klart :). 
 
Skrattade så jag grät när vi skulle ta en selfie Haha. Gick inte riktigt som vi tänkte haha.