28/2-17 Tisdag

Ja frågan är skriva eller inte skriva... känner att det inte alls händer något speciellt spännande i våra liv just nu. Det är skola, jobb och fsk för oss. Men tänkte att jag skulle uppdatera lite iallafall. 
 
Senast sist jag skrev har vi varit i nya huset och vi har varit på dop nu i helgen som var. Igår var jag i skolan och hade en dugga så det hoppas jag att jag får G på och efter blev det en lunch med klasskompisarna och så åkte jag och hämta mina små frön. Då E inte vill sova på fsk längre men är trött när jag hämtar så somnade hon på vägen hem.  Vi svängde förbi affären och då det hänt fruktansvärda saker här i vår lilla by skulle jag aldrig falla mig in att lämna henne i bilen ens i 1 minut och med låst bil! Tycker det är obehagligt att låta barnen var ute själva och låta E sova ute här hemma.  Det som hänt är att det har tydligen bott en pedofil här och ja den människan har för ca 20 år sen kidnappat en 10 årig pojke och denna man och 3 till hade planerat att kidnappa och göra fruktansvärda saker på barn. Så nej fy fan en sån människa är inte ens värd att leva!! 
 
I dag är det dags för fsk i några timmar och jag ska plugga. Har en inlämningsuppgift till nästa onsdag som jag ska börja med. 
 
Ne nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och ta på oss lite kläder och sen åka till fsk. 
 
Hade bra alla!
 
 
 

22/2-17 Smörgåstårta

I morgon åker vi till nya huset och jag längtar. Det är mysigt att komma dit och jag längtar tills vi får en vardag där. Saknar min fina S som varit där sen i måndags också.  3 dagar utan min fina är inge kul! Men i morgon är hela familjen samlad igen<3 <3. 
 
I dag har jag varit i skolan en sväng barnen hos sin moster och sen har vi handlat. Efter handling åkte vi hem och straxt efter kom Malin och mamma. Vi bjöd på varmsmörgåstårta och kladdkaka. Så himla gott! Funderar på att ta en bit nu och plugga lite när barnen somnat. Har ca 30 begrepp jag ska lära mig till på måndag. Men det ska nog gå bra! Kan några och några är svårare så de blir det att läsa extra om.  
 
Nej nu ska jag sen om lillis somnar här nu sen blir det plugg!  Ha en bra kväll!
 
 
 
 
Fick jätte fina tulpaner av Malin <3
 

20/2-17 G

Alla som studerar eller har studerat vet ångesten man får när man ska gå in på sidan där tentaresultaten kommer upp. I dag var en sån dag! Den dagen jag skulle få reda på hur det gick med min omtenta som jag nu gjort om 3 gånger!! 
 
Om jag inte hade suttit på en föreläsning hade jag nog skrikigt rakt ut och hoppat upp och ner för det stod G! Var tvungen att be min kompis att kolla så det verkligen var rätt!  Alltså den lyckan!! Den jäkla stenen jag har haft i min ryggsäck bara åkte bort och jag blev flera kilo lättare! Nu är jag i fas och jag kommer aldrig mera vilja se den där tentan igen haha. Jag är så jäkla glad! Så när jag och barnen kom hem gjorde vi en kladdkaka och bjöd ner grannarna och firade lite!! Kladdkakan blev jätte god och sällskapet kunde ju knappast bli bättre! 
 
I morgon blir det VFU alltså praktik. Jag ska läsa en bok och prata med min handledare. Sen hämta mina små och mysa och busa. Onsdag skola och sen kommer mammsen hit så ska jag färga hennes hår och Malin och Lellan kommer också och umgås.  Torsdag blir det att åka till andra huset och fredag kolla två nya fsk. Helgen blir det dop, grabbkväll för S och mys hos morfar för oss<3. 
Blir en bra vecka tror jag allt! 
 
Nu sover barnen och jag ska snart göra de sällskap. Är så himla trött men först lite tv tittande och en dusch!  Hade bra alla!