31/10 Nycklarna

Att vi ska bli särbos är det som vi behöver nu. Men att stå där med nycklarna och gå in i sin första egna lägenhet är sjukt skrämmande!! 
I dag var jag och barnen och hämta nycklarna och svängde förbi och kollade hur det såg ut. De som städat lägenheten har verkligen gjort ett bra jobb för oj vad fint och rent!! Emma hängde med och sen kom hennes karl och kolla. Kommer bli bra detta! 
I helgen går flyttlasset.
 
I dag har jag annars jobbat 7-12 skulle åkt till skolan på föreläsning men den blev inställd. Så jag åkte hem och pluggade istället. Sen kom barnen och Simon och vi har spelat spel och jag gjorde en halv äcklig paj. 
 
Jag var så himla sugen på paj. Så gjorde en köttfärspaj men nej den var inte den bästa jag gjort! 
 
Men nu ska jag försöka få Lillis att somna. Sen blir det te framför tv innan det är läggdags. Jag börjar 7-11 på ena jobbet sen 12-16.30 på andra. Heja mig!
 
Köket i lägenheten 
 
 

30/10-17 Helgen

Här inne har det varit tyst hela helgen. Jag och barnen har haft en kanon helg med massa bus. I lördags efter frukosten så packade vi in oss i bilen och brumade iväg till Lisa och Tuva. Det vankades pyjamasparty och barnen var så taggade. Bilen var proppfull med täcken och kuddar och väskor med kläder i. Man kunde tro vi skulle vara borta i flera dagar men på söndagen blev det hemfärd igen. Under pyjamaspartyt så har barnen lekt massa, vi var ute och hälsade även på våra förra grannar. Som jag saknar sååå mycket!!
 
På söndagen så hjälpte Pelle mig att byta till vinterdäck och kollade mitt avgasrör. Kollade även vad jag måste fixa med bilen innan besiktning och ja... det var den del. Så snäll som han är skulle han försöka hjälpa mig att fixa den.
 
På eftermiddagen så åkte vi hem till Stella och Savannah och barnen lekte nonstop från att vi kom till att vi åkte hem. Tjejerna hade verkligen saknat varandra och det var så mysigt att sitta i soffan med min fina Jenny och bara prata. Vi fick jättegod lasagne och de hade gjort en halloween tårta som vi smaskade i oss. Tack!
 
Så våran helg var super. När vi kom hem var pappsen hemma och vi kollade på tv och somnade rätt ovagat båda två.
 
I dag har jag varit hos min terapute.. Kan rekomendera alla att gå och prata!! Så skönt!!
Nu har jag pecis ätiti lite och ska fortsätta läsa här nu innan jag ska hämta barnen. I dag ska Filippa till tandläkaren.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
 
 

27/10-17 Fredag

God morgon!
 
Fredagen är här och i dag har jag och barnen tagit helg. Vi ska vara hemma hela förmiddagen och sedan ska vi träffa mamma och Lellan. Vi ska handla lite och så kommer Malin och vi ska åka till Jeanette. Där ska vi ha hudvårdsgreja. Jag har fastnat för mary Kay produkter, visst att de är dyrt men så bra. 
 
I går hade vi begravning och det blev så fint. Så tomt utan min mormor. Elvira förstod inte och letade efter gammelmormor och tyckte det var otäckt när jag grät. Filippa förstod och tyckte det var helt förståeligt att många var ledsna. Men jag är glad att barnen fick hänga med och säga hej då. Mormor är en jätte viktig person i alla våras liv<3 <3. 
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blir det att dra igång denna dag.
 
 
I går gjordes det pumpor hemma hos min mamma