Söndag

Började dagen med att städa och plocka lite! Nu är det dammning och damsugning kvar sen är det fint här hemma! Sen om vi kunde få bort vårat gamla bord som står i hallen skulle vara perfekt! 
 
Sitter i soffan och väntar på att pappa och Lena ska komma hit på en fika! Måste ju få visa upp magen för pappa och sen alla saker som han inte sätt än som vi köpt! hihi! Visst läser han bloggen men ändå blir ju bättre att se allt på riktigt!
 
Sen senare i dag blir det att åka hem till Julia och Viktor och mysa med Livia! Sen i kväll blir det bingo lotto och middag hos Simons mamma! Hoppas man kan vinna någon miljon eller så! hehe!
 
Ne nu ska jag ta och göra ordning mig själv lite så de inte blir rädda när de kommer hit! Hoppas ni har en bra söndag!
 
Kram
 
Ja här var jag small och snygg! hehe!! Denna bild får bli min motivation bild tills jag ska börja träna!!
 
 
 

Lördag kväll!

Kan lova att det har märkts att det har varit första helgen efter löning och även kulturnatten i stan i dag! Varit ös hela dagen på jobbet och när vi stände kl 15 var det inte slut på slitet ne då blev det att byta ettiketer på olika varor och det tog sin tid! Svetten rann och samandragningarna kom tätt då jag böjde mig och gick mycket! Men är hemma nu och har tagit kväll! Har nyss kommit upp ur ett varmt bad med en bra bok! Bäbis har njutit och sparkat runt av det varma som kom på magen!
 
Älsklingen är iväg och spelar poker och dricker öl medan jag har tagit en lugnt lördag kväll med allt för mycket godis och slapp! Men det får man göra ibland tycker jag! hehe !
 
Tänkte skriva ner några kommentarer jag fått av kunder angående min mage!
  • Oj du ska ha snart va?
  • Vad söt mage du har!
  • Oj det är dags snart va? (Sa nej 10 veckor kvar) fick som svar men då är det tvillingar va?!
  • Vad gör du här? Ska inte du få snart!?
  • När är det dags?!
  • Är det dags nu i helgen eller??
Ja jag vet inte om det är så att jag är väldigt stor. Men är dock liten till kroppen så kanske är därför men många tror att jag ska ha typ nu!
Men är väl bara tacka och ta emot de menar säker bara väl! hehe!!
 
Undrar förstås hur stor jag kommer vara i slutet hehe!!
 
Ne nu ska jag ta och kolla runt här lite! Hoppas ni får en bra lördag!
 

Lördag!

Vaknade med huvudvärk i dag! Inte alls skönt! Ska jobba 10-17 med så hoppas det försvinner fort!
 
I förrgår så köpte Simon våran bilbarnstol! Den har blått i sig men spelar ju ingen roll om det blir en tjej eller kille. Blått går ju till båda! Den verkar väldigt bra och lätt att bära! Så känns skönt att ha allt klart! Eller ja de stora sakerna iallafall! Nu måste vi köpa lite små saker sen är det fördigt inför bäbisens ankomst! <3
 
Ne nu ska jag läsa era bloggar sen rör mig mot bussen. Simon är ute och fiskar i dag så kunde inte ta hans bil men funkar ju med buss! Dock luktar det bra äkligt på bussar och folk som inte vet vad vanlig samtalston betyder eller vad hyfs beytder men jajja! Finns folk till allt!
 
Ne läsa bloggar var det! Hoppas ni får en bra lördag!