Träning

Kom hem och hela lägenheten och trapphuset luktade mat! Simon hade gjort kött med klyftpotatis! Var riktigt gott!! tack älskling<3

Sitter nu mätt och belåtten och vill verkligen inte gå och ta tag i den stora diskhögen som är i köket nu! Uche!! Kommer ta lång tid att diska upp allt!!

I dag efter jobbet så åkte jag hem en sväng och sen gick jag till gymmet. Kom dit vid 16 och tänkte att jag skulle gå/jogga lite i 30 min tills jag skulle träffa en tjej som skulle lägga upp ett program för mig. Men när kl var 16.30 så var hon inte klar. För de killarna som var innan mig hade tydligen kommit sent. Så kl 17 då fick jag hjälp! Lite irriterande men det gick! Fick träna i en timma innan i allafall och sen tränade jag lite medan hon visade alla maskiner jag ska börja andvända! Så nu har jag 6 maskiner jag ska köra varje gång, mycket ben och rumpa och öven armar och rygg ja allt helt enkelt! Så ska bli kul att gå till gymmet i morrn! Då ska jag köra gärnat sen blir det att åka och jobba kväll. Skulle vara ledig men nu är en sjuk så jag får hoppa in och det är ju pengar så det är ju bra!!

Ne nu ska jag ta tag i diskhögen och få lite ordning på köket! Hade bra alla så länge!!

Vill bara säga till min vän Sofie att du är stark och du klarar allt!!


Jag och Sofie!

Bingo lotto!

Haft en toppen helg!

Började i går med att vi var och grattade Hannah Simon syster som fyllde 9 år! Hon fick fiskespö av oss så nu ska hon och Simon ut och fiska i sommar!! Var där ett tag sen så åkte vi hem till min pappa och där efter ner till farfar som fyllde 80 år. Där blev det bullar och smörgåstårta! Var kul att träffa farfar och jag hade saknat honom för han har jag inte träffat på över ett år faktiskt tråkigt nog!!

Efter vi hade varit där blev det affären en snabbis och så åkte vi och hämtade Jolene på stationen i Norrköping! Hem till mig och gjorde ordning oss och lyssnade lite på musik, sen tog vi bilen hem till Julia och kalaset kunde börja! åt god tacos och drack och snackade om precis allt som alltid när vi är med varandra! Älskar mina tjejor och ni är bäst!!

Var hos Julia till kl var 23 då gick vi ner til Puls men var sån kö. Men Julia stannade där med sin kille men vi andra drog till Världens bar och satt där en stund. Men vi var hemma vid kl 2. Satt och vänta på Simon som kom straxt efter och så gick vi och la oss! Så var en riktigt lyckad dag i går!!

I dag var mamma och Leif här en sväng och fikade först var vi och hämtade min bil hos Julia för jag vågade inte köra dagen efter!! Så tack!

Ne nu ska jag och Simon snart spela Bingo lotto!


Jag och farfar!

Bilder


Bytte gardiner med mammas hjälp i dag! Sen köpte vi det som ni ser i fönstret men tyvärr så köpte jag för lite så det fick bara plats på balkongdörren men ska köpa mera på tisdag!


Bilderna som hänger övanför hyllan i sovrummet!


De sitter i hallen!


Bakom tv i sovrummet!