31/12 Bus i snön och nyårsfirande

Filippa var så duktigt igår när hon fick stick i fingret. Hon sa inte ett pip pch hon kollade när blodet åkte ner i det lilla röret. Våran duktiga tjeja<3. Efter sticket åkte vi och åt lunch med mormor och Marielle. Vi gick lite på mellandagsrean och sen åkte vi till en kompis. Vi var hemma hos Stella, Savanna och deras mamma Jenny. Barnen busade massa och vi var ute och åkte pulka där vi även drack varm choklad och åt chokladbollar. en perfekt dag! Nu är dock väntan till svaren på blodprovet olidligt jobbigt! Räknar ner dagar! 
 
I dag är det nyårsafton! Vi ska fira med min vän Linda och hennes granne, Marielle och alla våra barn. 
 
Nu ska vi fortsätta se filmen här och snart vaknar nog också Elvira. Ha en toppen dag och ett underbart slut på detta år!
 
 

30/12 Mys i snön

 
Inte ett pip sa Filippa när hon fick ett stick i fingret sen satt hon och kollade när blodet åkte ner i röret. Så himla duktig. Hon fick två små djur som hon valde i den lilla lådan. Mammas duktiga tjeja! 
 
Efter vc besökte åkte vi och åt lunch och fika med mormor och Marielle. Sen åkte vi till våra kompisar Jenny, Stell och Savanna. Vi lekte en massa och var ute och drack varm choklad och åt chokladbollar. En jätte mysig dag! 
 
Nu badar Filippa, Elvira går omkring och leker och snart ska barnen få gå och sova och jag och Simon ska kolla på film. 
 
Hoppas ni får en bra kväll!
 
 

30/12 Sista dagen!

Näst sista dagen för detta år. Jag sitter och äter frukost och barnen kollar på Emil i Lönneberga.  Mina fina små! 
 
I dag blir det in till läkaren och sen ska vi fika med mamma och Marielle. Sen åker vi hem till en kompis och hennes två flickor. Ska bli jätte kul att träffas!
 
Vad ska du göra i dag? 
 
Ett försök på att få en bild  på mig och Filippa haha