Söndag

Hej! 
 
Det är inte varje dag man ser en 86 åring krypandes längst lister och står på pall och torkar dörrar. Det är min super mormor det!! I dag har jag, mamma och mormor städat hela lägenheten så nu blänker det! Ska dit i morgon och fixa det sista i frysen sen lämna in nycklarna sen kan jag andas ut! 
 
Haft en toppen dag men sol och besök av Simons vänner och familj. Filippa har lekt med sin faster och gått promenad med voven. Åkt trehjuling och varit helt underbar! 
 
Det knacka på dörren och då har våra fina grannar/hyresvärd köpt en jätte fin blomma som välkommen hit. Så himla snällt! 
 
Nu ska vi sova här hemma och hoppas på en lika fin dag i morgon. Är även dag 1 av den nya inskolningen! 
 
 
 
 

Fredag

Hej!
 
Dagen har bestått av att packa packa och packa lite till. Men nu så har vi bara Filippas leksaker kvar och lite i köket sen är allt klart eller ja alla sladdar har vi ju kvar men det går fort.
Simon och killarna har varit och tömt frådet så nu är det klart för morgon dagen! Härligt! 
 
Jag och Filippa har städat och även varit en sväng i parken och myst. Blev mellanmål i solen och gungning <3. 
 
Kan lova att det inte är skönt att städa och packa och tvätta fönster med foglossning men måste man så måste man. 
 
Nu blir det att slappa lite. Filippa sover och grabbarna är ute i köket och fnissar om något de snackar om hehe.
 
Ha en bra fredag! 
 
 
 

Torsdag

Hej!
 
Förskyld, fryser och trött! Skulle gärna ligga i soffan hela eftermiddagen men efter atg vi hämtat vår goding blir det jobb i 5 timmar sen hem och sova! Helt slut. Har inte tid att bli sjuk nu!! Filippa har varit snorig hela veckan så är väl hennes baciller jag fått. 
 
Bild på två trötta föräldrar just nu.