Best Western Princess hotel

Denna helg har vi varit barnlediga och bara varit med varandra. Det är 4 gången Filippa har barnvakt över natten på 2.5 år och första gången för Elvira. Filippa har varit hos våra grannar som hon verkligen älskar och Elvira hemma hos sin faster. Det hade gått jätte bra med båda barnen och dom hade varit så snälla. 
 
Jag trodde det skulle vara jobbigare än vad det var. Jag kan lova att jag tyckte det var jätte jobbigt att inte vara den som lägger barnen eller vaknar och ger dom tröst men jag kände mig trygg i att dom var hos nära och kära. Men i dag när jag fick krama mina små blev jag hel igen<3. 
 
Vi firade 6 år förra veckan så denna helg har vi bott på hotell och ätit ute på restaurang. När vi fyllde åt fick vi presentkort av grannarna som vi nyttjade igår. Vi käkade på härliga pasta och det var riktigt gott. Tog ett glas vin till maten var jätte gott först tills jag blandade vinet med maten och då gick det inte att dricka vinet det blev så sjukt äckligt! Jätte synd men jag tog mig en cider på bishop sen. Märks så himla väl att jag inte är en vanne drickare. Tyckte inte det var så himla gott och kände absolut inget sug efter det utan kunde lika väl dricka vatten. Ja ja vet det är Pansionärs varning på mig  
 
Vi kom tillbaka till hotellet skapligt och det var så jäkla mysigt att bara vara jag och Simon och inte känna någon stress att vi måste somna. Utan vi kunde ligga och titta på tv ända in på småtimmarna. Så himla skönt. Tack älskling för att du bjöd jag älskar dig!!
Nykära och fnissiga gick vi där ifrån med ännu mera ork och längtan efter vardagen som små barnsföräldrar. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredags virkning

Min mage kurrar efter lite kvällsmat. Men jag vågar inte resa mig upp ur sängen då jag har en liten Elvira halvt liggande på armen. Hon har kommit in i någon utvecklingsfas så att sova så där gott som hon brukar göra är inte aktuellt. I natt som var vet ni att hon var vaken och pigg. I kväll sov hon 2 timmar sen vaknar hon och kan inte komma till ro. Så nu sover hon i vår säng på min arm. Jätte mysigt men så min mage kurrar. Får vänta ett tag till tills hon verkligen sover sen smyga upp och äta en smörgås.  Jag har den där apen wonder weaks tror jag den heter och där står det att Elvira är i en svacka just nu och att hon kan drömma mardrömmar mammas lilla tjej. 
 
I dag annars har vi haft besök av Lotta och Edwin nästan hela dagen. Barnen lekte jättebra med varandra och skrattade och busade. Dom gick upp på övervåningen själva en gång och så dom skratta där uppe så himla kul att höra och dom har blivit så stora våra barn. 
Vi åt lunch och mellanmål tillsammans och vi har gått ut och gått och tack och lov så kom vi hem innan himlen öppnade sig och det vräckte ner!
 
På kvällen efter tacosen gick vi hem till grannarna lite och fika. Filippa ska sova där i morgon då jag och Simon ska för första gången sova på hotell och ro om varandra sen Filippa kom så det är på tiden. Elvira ska vara hos sin faster inne i stan så det är nära och bra fall det inte funkar. Ska bli jätte mysigt att bara vara med Simon men fy vad jag kommer sakna barnen!! Men dom kommer ha de så kul speciellt Filippa som får vara hos pelle, hanna och karina hennes favoriter.
 
Nu på kvällen när båda barnen sov i sina sängar så satt jag och virkade.  Jag har virkat klart ugglan och nu virkar jag filten som ugglan ska sitta på. Så himla kul och ro givande att virka. Efter denna är klar måste jag hitta på något mer att virka. Eller snarare Linda min vän får hjälpa mig hitta något hehe. 
 
Ne nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det att sova.
 
Ha en bra kväll alla!
 
 

Sov!!

Vad händer!!??
 
Från kl 21.30 har lilla fröken sjöberg varit vaken eller ja antar att hon varit vaken hela tiden jag själv har små somnat men vaknat när hon legat och bökat omkring här brevid. Hon somnade i sin säng som vanligt men sen bärde jag in henne till oss. Tänkte att hon vakna av pappas jäkla snarkande så la henne i sin säng igen. Nu ligger hon där inne och pratar för fullt. Da da ba ba och pruttar med munnen. Jätte söt jätte charmigt MEN nu vill jag sova!! Hon trycker in snuttisen i munnen och skriker och pratat jätte högt knasbollen. Håll tummarna att hon somnar snart den lilla pratkvarnen. 
 
Nu är kl faktiskt 00.23 och nu ska man sova!
God natt alla!
 
Update; kl 1 var vi fortfarande vakna men där efter somnade hon efter lite mat i magen. Men sov oroligt hela natten. Mamma är så trött men Elvis ligger och sover nu.