13/11-18 Tisdag

God morgon.
 
Oj vad bra bion var i går. Vi såg A Star is born med Lady Gaga. Så himla bra skådespelerska hon var! Så himla vacker kvinna! Innan bion käkade vi på en italiensk restaurang och det var riktigt gott. Alltid kul att umgås med min fina vän Lisa. Vi har redan hittat en annan film som vi ska försöka se snart. 
 
 
I dag blir det att sitta hemma och skriva om artefakter spännande spännande hahah. Barnen ska till skolan och förskolan. Och i eftermiddag ska jag på utveckli samtal med Filippa. 
 
Nu ska jag fortsätta göra ordning mig och barnen sen röra oss in mot skolan/ fsk.
 
Ha en toppen bra dag! 
 
 

12/11-18 A Star is born

God morgon.
 
Ny vecka och det är med skräckblandad förtjusning nu när veckorna går fort. Jag vill ha jul, snö och allt som hör julen till. Men sen är det ju även dagen D den 19 dec. Fy bubblan. Men detta ska vi klara!!
 
I dag blir det skolan hela dagen! Simon är ledig så han och Elvira ska bygga trappräcket och jag och Filippa ska till våra skolor. 
Efter skolan ska jag träffa Lisa. Vi ska käka och sedan kolla på A Star is born. Den verkar vara väldigt bra och hört att många gillar den.
 
Nu måste jag ta på mig kläder och göra ordning mig. Sen ut i mörkret.
 
Ha en bra måndag! 
 
 

10/11-18 Lördag

Hej hej!
 
Lördagen är här och så himla skönt med helg. Hela veckan har vi suttit och skrivit och sökt efter artiklar. Ska bli så skönt när skolan är slut men ändå inte. Skolan är en säkerhet jag vet vad jag ska göra och alltid härligt att träffa mina fina kompisar. 
Men att få börja jobba och slippa leva på en pytte liten summa varje månad ska bli så skönt!! 
 
I dag ska jag och Filippa till stallet, sedan hem till huset där vi ska fika med Simons kompis och hans familj.  Sedan har vi inget planerat för lördagen och det är så himla skönt. Nu ska vi kolla mera på  barnprogram och jag ska dricka mitt kaffe. 
 
Ha en bra lördag!