31/5-17 Mary Kay

Jag har skrivit om detta märke tidigare och jag vill bara säga det att jag har blivit över bevisad igen att detta märke är verkligen super bra. Iallafall för min hudtyp.
 
Jag tvättar och smörjer in ansiktet varje morgon och kväll och min hud är jätte fin. MEN nu när jag varit sjuk i några dagar har det inte blivit av att jag använt mig utav dessa. Orken har inte alls funnits. På bara några dagar känner jag en sån skillnad. Min näsa och hakan är mina största problem, kanske inte synd utåt men de blir torra och fnasiga nästan. Men med detta så är de så lena och jag älskart!! Så nu ska jag ta hand om min hud fast jag är sjuk! De är lite dyra men så värt pengarna!!
 
Här ser ni mina produkter jag använder så himla bra.
 
 

31/5-17 jag längtar

Åh jag längtat tills jag är frisk! Längtar tills jag får dra på mig träningskläderna och ta en joggingtur! Jag vill åka till gymmet och köra ett pass eller bara på med lurarna och köra lite styrka!! Nu vill jag bli frisk!! 
 
 
 
 

31/5-17 Pluggning mellan hostattackerna

Jag hade gärna velat skriva att hej och välkomna nu är vi friska... men ikke. Snorig och hostig!  Än så länge feberfria men det var vi igår med på morgonen sen hade F 39 grader och jag 38. Så segt att vara sjuk. Det är skönt ändå att vädret inte är det bästa då vi kan ligga inne med gott samvete hehe. 
 
Våra dagar går ut på att vila, barnen leker och jag pluggar. Ska snart sätta mig vid datorn igen och försöka bli klar i dag så jag kan rätta allt i morgon och sen skicka in på fredag! Men just nu ligger jag i soffan och vilar medan barnen leker. 
Hoppas ni får en bra dag!