Bläää!!

Som tidigare inlägg säger så har jag haft en jätte bra dag förutom att jag  i dag fick svar på min andra utbildning jag sökt. Affärslogistik och jag var så jäkla taggad för denna utbildning men ikke. Reserv plats 81 till 158! Så ja bara att skippa den drömmen. Nu väntar jag på svar om förskolelärare så håll tummarna! Annars får det bli min plan B men skulle bra gärna vilja studera!
 
Känns så jäkla tråkigt att jag inte kom in på denna eller vårdadministratör! Jag har bra betyg och alltid kämpat men vad får jag för det?  Inte ett skit för meriter väger mera än betyg. Och bra det men va fasan jag har inga meriter att gå på. Har bara erfarenheter av handel och restaurang.  Suck! Aja bara hoppas på bättre lycka nästa gång.  Tredje gången gillt! 
 
 

Tisdag en bra dag!

Haft en kanon dag tillsammans med barnen, mormor och gamelmormor. Vi skulle åka till vikbolandet och kolla på något stuteri tror jag det var som mamma hade kollat upp. Men vi hittade inte utan åkte ner till Arkösund i stället.  Där hittade vi en badplats med sån himla fin utsikt över havet med en massa segelbåtar åkandes så himla harmoniskt.  Vi var där länge fikade och lekte och busade av oss. Sen åkte vi hemåt. Åkte till sörping där min bil stod och då ville Filippa så gärna ha en glass så det fick bli ytligare en fika där i solen. Malin och vovven kom och gjorde oss sällskap och efter glassen gick vi hem till malin och kollade på hennes fina lägenhet som blivit renoverad. Malin hade gjort jätte fina pannband åt barnen. Hoppas dom kan ha dom i höst sen. Tack Malin. 
Efter ett tag kom även Lellan på besök men straxt efter det åkte vi hem. Möte pappsen som var hemma och i full färd med att på börja grillningen. Dock var det inte sol länge utan regnet kom så jag satt med paraply och grillade. Men gott blev det iallafall.
 
Just nu sitter jag i Elviras rum och väntar på att hon ska somna. Filippa borde somna nu men när jag var ute för ett tag sen och tittade in så låg och hon log och vinka glatt. Mammas goding<3!
 
Hoppas ni haft en toppen dag! 
 
 
 
 
 

Måndag

Dagarna flyger förbi och det är redan måndag. 
Haft en härlig helg ute hos min pappa, simon hade haft det bra på bråvalla men nu är det åter tillbaka till vardagen.  Ja nästan iallafall filippa har sommarlov så jag har båda mina tjejor hemma om dagarna<3
 
I går var vi på dop för söta Saga. Hennes föräldrar hade gjort det jätte fint och pyntat och bakat. 
Väl hemma så hade Simon kommit hem från bråvalla och sån lycka för Filippa som är så himla pappig just nu. 
 
I dag har Simon jobbat och vi har haft besök av mormor och moster Lellan. Vi har varit på promenad och städat våra bilar så nu är det snyggt i vår bil och inte en stor dammtuss som kommer åkandes hehe. 
 
Sitter nu i köket och väntar på att maten ska bli klar. I dag blir det kyckling och ris med grönsaker så himla gott. Simons och Elvira myser i soffan och Filippa sitter på golvet och leker <3.
 
Ha en bra måndag kväll alla!