Huvudvärk

Ont i huvudet som fasan fast jag har glasögonen på mig. Får hoppas att det släpper snart annars är ju hela kvällen förstörd!! Brukar gå över när jag tar på mig glajerna men har ont runt ena ögat. Så kanske lite vila och en tablett kan göra susen.

I kväll blir det att vara hemma Hos Micke och Malin i allafall! Ska bli kul!

Ne nu ska jag ta och slappa lite och hoppas på att huvudvärken försvinner!Glasögonen är på!

Gott Nytt år!!

Jag tror jag drömmer. Jag ser sol utanför fönstret! Är det bara i Norrköping som solen tittar fram eller hur ser det ut i resten av landet??!

I dag är det nyårsafton, och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra. Dricka vet jag och med Simons kompisar men vart det är ju frågan. Hoppas de hittar något ställe för att gå omkring och vara ovetande är inte min grej. Blir bara stressad av sånt!! Uche ja!

Sitter nu i den nya städade fina lägenheten, har precis damsugit och tvättat golvet och mattan hänger ute på balkongen och blir lite frächare! Har även diskat och ätit en brakkkfrukost med Simon!

Ska snart ställa mig i en dusch med så man luktar lite gott men just nu är den okuperad av Simon som ligger i badet och gottar sig!  Så jag passar på att sitta här och ska snart läsa era bloggar!

Ne om man ska ta in mattan innan den fryser och blir som en isbit kanske haha.

Hade super bra alla i dag och GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA MINA SÖTA LÄSARE!!!


Skåål!! Bild från min bal!

Bingolotto kväll med trevligt sällskap!

Hat haft en riktigt bra kväll med tacos och miljonlotteriet! Vann dock inget men Sandra var riktigt nära på att vinna 1 miljon, om ändå B 7 hade kommit men nej då! Men var kul och trevligt med lite besök!

Blev riktigt mätt med och finns massa mat kvar så i morrn blir det att äta tacos, hehe! Men just nu är jag så mätt på maten och allt godis vi har ätit.

Tog massor av bilder men orkar inte lägga in de på datorn nu så de får komma in i morgon eller om jag plötsligt blir pigg nu i kväll så kanske de dyker upp. Men just nu så känns det som att sängen är väldigt lockande! Sitter och "kollar" på ishokey och sverige ledig med 5-3 det är ju bra. Men mera än så bryr jag mig inte, har noll koll, haha!

I morrn är det ju nyårsafton och vi har ingen anning om vad som sker, vad ska du göra?? Vi har köpt lite dricka och jag är taggad och har inte lust att bara sitta hemma men ja, vad ska man göra? det är frågan!

Ne nu blev jag helt plötsligt lite piggare så det blir några bilder i allafall!


Först en bild på min fina nya bil!!


Kärlek!<3


Som sagt om ändå B 7 kunde komma!!


Vi fick en jätte fin blomma och en tror det var typ vinflaska av Sandra och Tom! Tack!!


Mat!!!