29/5-23 Helgen som varit

Hej hej.
 
Denna vecka som varit har jag varit små sjuk, haft super ont i halsen och öronen så i fredags åkte jag hem vid lunchen. Då hade jag super ont i halsen och frös som en tok på jobbet. Så när jag kom hem sov jag en stund och låg mest i soffan hela dagen. På lördagen mådde jag bättre men hade fortfarande ont i halsen, men det var bara att ta en tablett och åka och ställa sig och sälja blommor med Elviras fotbollslag. Det gick bra men var lite jobbigt med halsen. Efter så blev jag ensam hemma då båda barnen var hos kompisar. Då låg jag i soffan på altan och vilade tills jag började städa kaninernas bur och det blev så bra hos de små. Blev även lite kortspelshäng med Cajsa på kvällen och en massa prat. 

I går vaknade jag av att Filippa kom in med frukost på sängen åt mig och teckningar ( Elvira sov hos sin kompis). Jag blev så glad min fina tjeja! ❤️ att få vara eran mamma är det bästa ❤️.
I går spenderades hela dagen på Elviras fotboll då det var sammandrag, super duktiga och alltid kul att titta, efter blev det grillat tillsammans med Simons familj.
 
Måste ju säga att min mamma är världens underbaraste mamma och jag älskar dig!! ❤️❤️
 
Nu ska jag få upp barnen och så drar denna vecka igång!