Dum jag är då

Ja jag erkänner jag är riktigt dum ibland! Jag har ju inte hittat där man kan se hur många besökare man har.. För de har ju flyttat på den länken så hittade jag den förut=D Men jag blev inte så värst glad för det var inte alls så många som brukar läsa min blogg=( Men men..

Ne nu börjar jag bli riktigt trött så läsa era bloggar fixa sängen och sen sova! Upp tidigt i morrn ju=)

God natt tjillivippen!


Väldigt mycket för balbilder just nu=P

Tjillivuppen

Nehe kan ännu inte se hur mycket besökare jag har=S btw jag kan inte göra snestreck på datan=S Då får bli s i stället men de är inte snyggt hehe men det får bli så! Men fattar inte jag kan göra såna här ))) Men inga snestrecK=O Jag som ofta använder såna! Suck!

I dag har det varit en lugn dag! Tänkte att jag skulle ut till pappa en sväng men kom bara typ 1 mil sen så började bilen krypa upp mot kokpunkt så fick stanna och åka hemåt igen! Var dö hungrig när jag kom hem så satte igång med maten! Fick bli gryta och ris! Den blev faktiskt jätte god=) Sen så har jag bara suttit vid datan kollat på tv och myst med älsklingen! Han sov jätte länge i dag så se när han kan sova i natt! Men båda måste upp tidigt i mogon. Jag ska till af sen träffa Becka och lämna cv lite överallt. Sen ska Simon ringa runt och ha sig=) Sen så kommer syrran hit en sväng med=)

Förut så skulle vi åka och kolla på ishokey på vita hästen men tydligen kostade det 60 spän och jag och simon kände inte alls för det så vi åkte hem till han farfar och Anja och fikade=) Var gott och trevligt=) Hans farfar är så rolig! Jätte kul att höra när han pratar med Anja för Simon är så himla lik sin pappa och farfar! Sött är det som tusan!=P

Ne nu ska jag dra mej.. Hade bra

Tjillivippen


Malin Pappa och Jag! Innan balen=) <3


Mår bra!

Mår bättre=)

Är sjukt att jag är vaken nu! Somnade vid halv 5 i morrse. Vi låg och myste och kollade på enteroge eller vad serien heter=) den är riktigt bra! Sen så somnade vi på en gång!

Men vakna vid halv 10 och var skappligt pigg låg och myste med tröttis och sen gick jag upp och käka frulle=)

I dag blir det att ta det lungt ska kanske hem till pappa en sväng=)

Ne nu ska jag ta och krypa ner hos älsklingen igen! Skriver mera senare=)

Tjillivippen!