25/4-18 Pluggning

Hej hej!
 
Kvällen är här och jag är såå trött. I dag har barnen varit på fsk och jag i skolan. Börjat skriva på tentan nu och kom en bra bit på vägen i dag. Satt med två kompisar och det är alltid skönt att sitta ihop med någon. 
 
Nu är jag hemma, barnen är med pappsen och de är alla lediga i morgon. Jag ska plugga och sedan åka till Västervik och göra pass. I dag är det 30 dagar kvar tills vi åker. Ska bli så kul att åka vara jag och Simon. 
 
Nej nu blir det att slappa i soffan och sedan säga god natt till mina älskade barn!
 
Ha en bra kväll!
Massa datorer, kaffe och drickor för att orka hela dagen!
 
Men nu slappa i soffan framför tv med regnet utanför
 
 

24/4-18 Måndag

Hej hej.
 
Sitter i soffan med anteckningsblocket i knät och även datan. Varvar med att plugga och kolla på datan/ tv. I morgon är det omtenta dags och denna gång ska jag inte gå tillbaka och dubbel kolla. Förra gången gjorde jag det, skulle ha haft 25 poäng men då jag gick tillbaka och blev osäker så fick jag 20! Inte alls kul! Så i morgon ska ja skriva sen lämnar jag in allt.
Sitter även och skriver anteckningar från texter jag läser och ja huvudet är fullt med texter och med allt som måste göras. Börjar tröttna på allt plugg just nu så ett sommarlov dock med 8 veckors jobb ska bli skönt.
 
I dag har jag varit hemma och pluggat. Fått rätt mycket gjort och kommit en bit på hemtentan till denna kurs. När barnen hämtades åkte vi och handla och sedan har vi varit hemma och myst. Barnen har lekt och jag har legat i soffan med världens mensvärk.. Brukar ha mensvärk men detta var fruktansvärt fick andas igenom smärtan i magen som kom som knivhugg i magen. Men efter en dusch och ipren blev det bättre.
 
Brummelisa låg nedanför när jag satt och plugga på dagen. Hon är så jäkla go!
 
 
 
 
Nej nu måste jag sätta igång och läsa lite till innan läggdags. Ha en bra kväll!
 

19/4-18 Solig dag med jobb och bebisgos

Hej hej!
 
Kvällen är här, barnen har somnat efter en lång dag på förskolan. Jag har jobbat hela dagen och varit ute 4.5 timma. Så himla skönt!
 
När vi kom hem gjorde vi mat och när vi hade ätit färdigt gick vi ner till våra grannar och gosade med bebis! Som jag längtat efter den lilla gossen! Nu äntligen är han här. Och äntligen fick jag träffa min fina vän igen! 
Väl där fick vi go fika, en massa prat och bebisgos!  
 
Nu sover som sagt barnen och jag ska sätta mig och försöka plugga lite. Hoppas ni alla har haft en bra och solig dag!