30/9-17 3 års Kalas

I morgon fyller Elvira 3 år!! Mammas underbara tjej. I dag för tre års sedan var jag på förlossningen i 6 timmar för en undersökning. De kollade min havandeskapsförgiftning och vattnet då Elvira var en stor bebis sade dem. Var öppen 2 cm när jag kom och 4 när jag åkte hem. Så natten var jobbig med förvärkar.. 
 
I dag har vi haft kalas för våran blivande 3 åring! 
 
 
 
 

29/9-17 Fredag

Efter en lite små jobbig natt/tidig morgon, upp tidigt till fsk och äta frukost där, sen bada i 3 timmar på det så hade jag två jätte trötta tjejer som somnade på vägen hem i bilen. Lätt de sova medan jag gjorde middag och sen skulle pappan och farmorn väcka barnen. Gick så där men nu är alla vakna och ätit tacos. Lär bli en sen kväll kan jag tänka mig. Men vad gör det när det renoveras för fullt här hemma! 
 
I dag när jag pratade med försäkringskassan så kommer jag inte få hjälp med hyran denna månad! Utan får hjälp i november. Så det kändes lite. Är inte överdrivet rik när man är student och har en del räkningar och annat att betala varje månad. Men det löser sig alltid men så tråkigt med pengar!! 
Som sagt vi ska bli särbos och jag som har barnen mest plus studiebidrag så kan man inte riktigt bada i pengar. 
 
Nu blir det tv häng resten av kvällen. Är så trött efter denna natt som varit och dagen! 
 
 

29/9-17 Badhuset

I dag ska jag och barnen ha en mys fredag. Jag har varit i skolan och snart ska jag hämta mina små så ska vi åka till badhuset!! 
 
Barnen är jätte taggade och det ska bli jätte kul!!