31/7-17 Att synas ordentligt

Blev så förvånad igår när jag sluta jobbet vid halv 10 att det redan hade börjat mörkna. Som tur var kunde jag låna en reflexväst på jobbet. Så när jag cyklade hem syntes jag ordentligt!
 
Att använda hjälm och reflexväst är töntigt i visa ögon men för mig är det en väldigt billig livförsäkring! 
 

30/7-17 God morgon

God morgon!
 
Klockan är 8. Klockan är bara 8!!! Alltså denna dag kommer vara lång. Har redan haft livliga diskussioner med mina små barn som iallafall nu är sams och leker i sina rum. Att de inte kan sova lite längre så de vaknar på bra humör. 
 
Men med lite kaffe så ska jag nog få humöret upp igen. Hoppas ni får en bra dag! 
 
Inte ens alla filter i världen kan få detta trötta ansikte att se piggt ut hehe. 
 
 

29/7-17 Lördag

Hej hej.
 
I dag har vi haft en jätte bra eftermiddag tillsammans med fina vänner. Först har jag jobbat 7.30-14, sen hem och straxt efter kom Linda och barnen.  Så himla kul! Första gången de var här i nya huset och barnen hade verkligen saknat varandra. Jag hade saknat Linda massa med! Från att ha varit med varandra typ varje vecka flera gånger i veckan ibland till nu mera sällan. Det är riktigt tråkigt! Men jätte kul att ni kom <3. 
 
Vi har busar massa, pratat massa och ätit tacos och vattenmelon till efterrätt. Alla 4 barn hoppade in i duschen och sen på med pyjamasar. Blev lite bolibompa tittande sen hemgång.  Nu försöker jag få E att sova och F kollar tv men hon ska också snart gå och sova. 
 
I morgon har vi inga planer för dagen mer än att jag ska jobba kväll. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!