31/3-17 Mosters mys!

I dag var det sista dagen för denna kurs. Har en dugga jag ska få betyg på sen skrova lite till på en uppgift, sen är jag klar!Nästa vecka börjar en ny och vissa böcker är inhandlade.  Om jag hade köpt alla i nyskick hade det kostat ca 2600 kr. Nu köpte jag endast de som är så stora så är jobbigt att läsa på datan. Bara de fyra böckerna gick på 1500 kr!! Går att köpa begagnat men svårt att få tag på. 
 
När jag var i skolan hade Malin barnen.  De har gjort påkpyssel och lekt och sedan ätit mat ute och busat runt. Nu är vi i nya huset och barnen är sjukt rastlösa och har redan haft en fajt med F och det lär inte bli den sista med barnen denna dag!! 
 
Ne nu får jag ta och gå ut med vilddjuren!
 
Ha en bra fredag!! 
 
 
 
Barnen har haft en toppen dag med moster Malin
 
 

30/3-17 Inte alltid ljust

Livet är inte alltid en dans på rosor och fluffiga moln. Ibland är det svårt och jobbigt. 
 
Men något jag lärt mig är att ta hjälp och nu kan det bara bli bättre! 
 
 

30/3-17 Skola och kompishäng

Hej hej!
I dag har barnen varit med mig i skolan. De har varit jätte duktiga! Efter ett tag blev det lite tråkigt men med 5 st blivande förskollärare så kunde vi underhålla de rätt bra hehe. 
 
När vi kom hem fick vi besök av våra kompisar, blev att dricka kaffe och barnen lekte. Vi varit i skogen en sväng och sen åkte de hemåt och vi gick in och lagade middag. Pasta och köttbullar framför Lotta blev det idag. Mysigt! 
 
Efter middagen gick vi upp till grannarna en stund och sa även hej till fåren. Vi väntar på att de ska lamma men inget än så länge. 
 
Ne nu ska jag ta och få E att somna sen lite plugg och så sova. Ha en bra kväll!