Snorig

Jahop nu är förslyldningen tillbaka igen=/ Kan inte bli sjuk nu!!! Har 5 arbetspass att klara mig igenom.  Men det ska nog gå bra bara jag inte får feber så!

Sitter nu i soffan och fryser som en tok. Svin kallt här hemma!

Har inte alls lust att skriva har inge att skriva om så oterkommer när det hänt något...

Hade bra!!


Måndag

I dag blir det att åka in till stan med buss, träna med Becka och svettas! Jobbar massa den här veckan så kan behövas en dag att bara umgås på=) Ska träffa Becka vid 15 så blir det träning efter det=)

Hålller just nu på att tvätta lite så man har någoit att ha på sig i veckan som kommer=)

På tal om veckan så här ser min vecka ut:
Måndag- träna med Becka
Tisdag- jobba 06.30-14.30
Onsdag- ledig, köra mormor till sörping!
Torsdag- 14.30-22.30
Fredag-12-21
lördag- 14.30-22.30
söndag- 06.30-14.30
måndag- 14.30-22-30

Ja jag kommer vara hela död nästa vecka men pengar blir det!!

Ne hänga tvätt nu då sen hem till mamma och ta bussen där ifrån=)

I dag

Haft en mysig dag med Simon=) Åkte till ikea och kollade runt köpte lite små saker sen köpte vi en stor madrass till dubbelsängen som vi ska ha i nya lägenheten=D Efter Ikea gick vi till Bitema och kollade runt där lite och så blev det att åka förbi Simons pappa en sväng. Satt och prata och Simon fick sina jobba tider för han ska jobba varanan helg hos Helena på coop. Så pengar blir det=) men var inte där länge utan åkte hemmåt men var så hungriga som vi tog donken på vägen hem som jag sen ångrade riktigt mycket. Men ska träna i morgon så det får väll gå för den här gången. Men godis därimot har jag inte ätit på jätte länge=) så lite stolt får jag vara=D

När vi väll kom hem så fixade vi med Simons bilar, städade ur de och fixa på nya klädsen i Forden=) Var klara när det var riktigt mörkt ute. Då var kl runt halv 7 och man trodde det var mitt i natten så nu är hösten här på allvar!

Ne nu ska jag ta och läsa era bloggar! Hade bra alla!


Gamal bild men mysig!!