14/6-18 Lådbilsbygge

God kväll.
 
Dagen har sprungit iväg som så många andra. I dag har vi försökt få igång lådbilen som Simon köpt ( en ombyggd gräsklippare). Jag har varit en sväng på akuten med mitt ben men ska till vc i morgon och försöka få reda på vad det kan vara som spökar. Sedan har jag tvättat, vi har fikat med Emma och Alvin sedan har vi ätit pizza till middag. Barnen sover och Simon med tydligen som ofta somnar vid läggning av barnen. Jag passar på att skriva här lite och ska själv ta en tidig kväll och hoppas jag kan sova.  Haft svårt pågrund av värk i benet. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Min händiga karl 
 
 

11/6-18 Parkhäng

Oj vad denna dag gått fort. Barnen tog en liten sovmorgon och jag han precis göra klart kaffet när Elvira vakna. Sen efter frukosten vaknade Filippa . Skönt att ta en lugn morgon med mina små. 
 
Efter frukost och små fix åkte vi och köpt hö och handlade lite mat. Åkte sen hem och så fick vi till parken med lite fika. Där möte vi upp Simon och straxt efter kom Emma och Alvin och gjorde oss sällskap. Blev en riktigt bra parkhäng. Men när vi såg det stora svarta molnet kom närmre gick vi hem.  Väl hemma gjorde Simon och Elvira jättegoda biffar och potatis.  
 
Vi har som sagt haft en väldigt bra dag och hoppas veckan bjuder på bättre väder.
 
I morgon blir det TBE spruta för  mig och barnen och sedan leka med Lellan. Blir nog en toppen dag! 
 
Hoppas ni haft en bra dag!