Toppen dag

Hej
Helgen är snart slut och en ny vecka väntar. Filippas ögoninflamation är värre så blir att ringa vc i morgon och få komma och titta. Kanske kan få några droppar så hon slipper allt kladd. Det är skönt då hon inte verkar bry sig så mycket över att hon har kladd. Är mest om jag börjar peta med ljumet vatten och försöker ta bort varet som hon blir ledsen över och när hon sovit och vaknar så kliar hon. Se fall jag får det eller ej. Mina ögon svider och kliar så får se om jag kan se något när jag vaknar i natt. Kanske får bli droppar till mig också. 
 
I dag har vi trots kladdiga ögon haft en toppen dag. Filippa sov länge och innan vi hann få av oss pyjamasarna så knacka mamma på dörren. Så i dag har vi tagit den första mjukglassen och gått en promenad. Sen åkte vi hem och åt revbenspjäll och potatissallad och god sallad med allt möjligt i. 
 
Så i dag har vi haft en riktigt bra dag. Var dock inte lika bra när Simon kom hem med avgassystemet i bilen istället för under bilen.. Så han är uppe hos grannen och försöker fixa med det nu. Kan få lite tur när det gäller bilar nu tycker jag båda våra bilar är sönder nu och tur att jag inte jobbar förens onsdag så kanske någon av de hinner lagas.
 
Nu ska jag gå upp och ta Filippa som ligger och gnäller. Hade bra!

 
Är lite skillnad på magen! Så mysigt att känna sparkar och veta att man snart kommer få en till liten att ge sin kärlek åt! <3<3
 
 
 

Helgen

Hej
 
Gårdagen blev lyckad med vänner, grillning och kubspel. Tack alla som kom! Vi har fina vänner!
 
I går så jag även att Filippa hade "var" i ögat rann och var rött. Bävade för ögoninflamation och nu ligger hon och sover brevid mig med ögoninflamation. Man ser att ögat är igen kladdat. Mammas lilla tjej. Det kliar i mitt öga och då det är så jäkla smittsamt lär jag också få det. Se fall Simon klarar sig han har inte tagit i hennes öga än. Och får hoppas våra vänner klarar sig. 
Så i dag blir det stor städ och bytta lakan och handdukar. Mormor kommer även hit och myser med mig och Filippa då pappa ska i väg och fiska. 
 
Nu börjar min enägda bäbis att vakna. Ha en bra dag!!
 
 
 

Torsdag

Hej!
 
Mår illa eller inte så där kräks måilla utan hunger illamående. Känns som jag inte ätit på jätte länge och ändå ställde jag mig och kokte ihop lite pastasoppa för ca 1 timme sen. Skulle kunna äta mycket mer! Men har tagit en tablett så hoppas känslan försvinner snart! 
 
Ligger i sängen och väntat på att min älskling ska komma hem som har varit i väg en sväng. Då ska han ta med sig en flugsmälla upp då det är en sån sjukt jobbig fluga här uppe. Den har ett helt hus att flyga runt i men ska prompt flyga förbi mitt huvud en sån där 100 gånger.  
 
Nej nu ska jag sova i morgon blir det jobb, Simon ska i väg en sväng så Filippa ska vara hos din farmor under dagen. Saknar min lilla goding när jag inte har henne nära! Hon är så söt hon går och säger hallå här hemma nu och massa annat men hallå och hej å (hej då) är den nya grejen. Mammas och pappas duktiga tjej. 
 
Mini i magen är i full gång och sparkas. Små små sparkar men de känns och blir bara starkare och starkare. Underbart!