22/1-17 Helgen

Länge sen jag skrev nu. Har haft så mycket i skolan med tentaplugg och nu i morgon blir det en ny kurs och omtenta om 1.5 vecka. 
Vårat internet är även sönder så att skriva här har inte varit någon jag prioriterat.  Har varit rätt så skönt att inte skrivit men ändå saknar jag det. Så lär väl skriva några inlägg ibland.  
 
Nu i helgen har vi haft det bra. I fredags var jag och Lisa barnfria och vi lämnade våra små med Lisas sambo. Mina pluttar tyckte det var så kul att vara med Tang. Och det var jätte kul och behövligt att äta ute på restaurang och bara prata gärnet utan att bli avbruten. 
 
I går var det jätte fint väder så det blev en fika i solen innan vi åkte hem till min pappa. De bjöd på grillat och det var jätte gott. Dagen började bra men slutade mindre bra med en liten plutt som troligen blev magsjuk. Elvira åt dåligt, och när hon inte ville ha godis började jag undra. Så klagade hon på magvärk. Så rätt som det var kom det en kräka och sen kom allt. Så bara packa in oss i bilen och fick stanna en gång då det kom ännu mera. I natt har hon druckit lite lite välling och fått behålla det så hoppas det är slut nu. Och att vi andra klarar oss från skiten! I morgon och tisdag blir vi hemma från fsk då barnens fsk har 72 timmar från sista symptom. Jätte bra tycker jag! 
 
Nu ska jag göra frukost till mig och Filippa, de andra två sover.  
 
Filippa som varit igång med mobilen igen hehe <3.
 
 

17/1-17 Kväller

 Kvällen är här och barnen sover, jag har pluggat och nu sitter jag framför tvn och slappar. 
 
I dag har jag haft redovisning och det var intressant att höra allas olika appar de kollat på. Dock var det inte så kul när flera hade likadana appar. Så 3.5 timma och sitta och lyssna på upprepningar det gjorde mig en aning trött hehe. 
 
När vi kom hem blev det mys i soffan, lite små tjafs men mest bara en mysig eftermiddag med mina troll. Nu sover de och i morgon blir det förskolan igen och jag ska plugga det sista inför tentan på torsdag. 
 
Något Elvira börjat med när jag ska hämta dem är att vägra att hänga med hem.  Hon springer iväg, blir arg och vill leka på dagis. Jätte bra att hon trivs men skönt om hon även vill komma hem hehe. När hon väl kommer in i bilen blir allt bra men protestera in i det sista. Plutten<3.
 
Ne nu ska jag ta och göra mig lite kvällsmat sen lägga mig i sängen. 
 
Ha en bra kväll!
 
Haha älskat när Filippa tar kort. Denna snygga på mig tog hon heheh <3.
 
 

17/1-17 Så trött

Kl är 9.07 och det känns som om klockan borde vara närmre 12. I dag tog barnen morgon väldigt tidigt!! 6.15 gick båda ner och kollade på tv. Tog inte många minuter förens det blev bråk! Så upp och hinka i sig kaffe! Så i dag är jag trött! Barnen leker och busar för fullt så skönt att de har varandra när inte jag har så jätte mycket ork att leka just nu. 
 
I dag är det skola och förskolan och jag längtar till klockan är 16 och jag slutar! Jag vill sova! 
 
Nej slut klagat ha en bra dag!
 
Filippa har varit i farten och tagit massa foton.