Lördagen!

Lördagen är här men känns som vilken vardag som helst då Simon jobbar och vi är ensama hemma. Men mysigt har vi haft det ändå. Jag har tränat första passet efter ett uppe håll på 1,5 vecka! Var jätte skönt att träna igen och i morgon blir det påt igen!
Under tiden jag träna lekte Filippa med sin docka och Elvira sov i vagnen. Sen efter träning och en kall dusch blev det att gå ut en sväng. Vi gick lite här hemma och gav fåren mat! Sen gick vi in och jag lagade lunch dock somnade Filippa under tiden jag lagade den sittandes i soffan och sover än 1 timme efter. Elvira har sovit i ca 2,5 timme i vagnen men lär vakna snart då matklockan ringer. Simon kommer hem i eftermiddag någon gång då han efter jobbet har innebandymatch så får se vad som hittas på i eftermiddag/Kväll. 
Vad ska ni göra denna lördag! 
 
Jag funderar lite på vad ni tycker om bloggen? Jag har ändå några läsare per dag och jag hoppas ni tycker det är kul att läsa om våran vardag. Men är det något speciellt ni vill läsa om? 
 
Kramar! 
 
Bilden är tagen förra veckan och nu är all snö borta och i dag när vi var ute kvittrade fåglarna så fint!
 
 

Fredag!

Tacosen är intagen, barnen sover, lets dance står på och jag och Simon slappar i soffan. Härlig fredag!
 
I dag har vi haft en kanon dag jag och min tjejor. Vi har varit på öppnaförskolan i morse och lekte med dom andra barnen som var där. Filippa är alltid blyg i början och släpper loss ordentligt först efter någon timme. Men det är alltid kul att komma iväg lite och träffa andra föräldrar. Elvira tyckte nog det också var kul att ligga på en filt och kollade på alla barnen som hoppa omkring. Vi hade sångstund och Filippa verkligen njöt och dansa omkring som bara den med dom andra barnen! Så kul att se! 
 
Efter öppnaförskolan åkte vi in till stan och då fick vi även sällskap av Marielle eller snarare så var det vi som var hennes sällskap. Hon skulle till mediamarket och lämna en grej som hon köpt men som inte funka. Sen tog vi en sväng på ingelsta. Jag skulle köpa fiskmat och frukt men kom där i från med mycket mer. 3 bodys och 2 pyjamasar åt Elvira. Strumpbyxor en pippi bok och en skiva med musik på åt Filippa, frukt, handsalva och ja en massa mer hehe. 
Efter shoppingturen åkte vi hem och i bilen lyssnade vi på skivan och det gick en låt på repit hela vägen hem jo det var förstås PIPPI! Så fort låten tog slut sa Filippa - Pippi igen, mamma pippi! Så go! <3
 
Nu på eftermiddagen har jag gjort klart andra skrivuppgiften i Logistiken och jag hoppas verkligen jag får godkänt. Var svårt denna gång och tack och lov att Marielle gått denna kurs så hon kunde förklara för mig hur man ex räknar ut medellager och säkerhetslager hit och dit! I dag fick jag även reda på att den 9/3 börjar jag läsa matematik 2 b! Ska bli sjukt spännande då jag verkligen suger på matte men jag hoppas jag klarar den kursen och att jag kan få hjälp från min omgivning! 
 
Ne nu ska jag ta och kolla på lets dance sen blir det läggdags. Simon jobbar i morgon så upp skapligt för han och för mig med då Elvira tar morgon 6.15 nästan varje dag!
 
Hoppas ni får en bra lördag alla! 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag!

Snorigt och gnälligt var det här hemma igår därav inget bloggande. Tror alla är snoriga just nu när man läser på socialamedier är det väldigt många. Märks att det är vabruari nu! Så skönt att jag kan ha Filippa hemma hur mycket som helst! Hon skulle kunna vara på dagis i dag men ne hon får vara hemma så dumt att ta henne dit när hon är snorig. Hur gör du? Är du föräldraledig och har två barn? Låter du dit barn vara hemma eller får barnet gå trots förkyldning? 
 
Får se om vi kanske åker till en öppenförskola i dag och sen måste vi handla. Annars blir det en hemma dag!
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
Plugga är ett måste iallafall!