Hål i öronen på små barn!

Hej!
 
Jag är en person som älskar att läsa bloggar. Läser massa mamma bloggar varav en är Malin http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/  som har två tvillingar. En härlig blogg. I dag hade hon lagt upp att hon är med i Vi föräldrar tidiningen och frågan är om man skulle kunna ta hål på sina barns öron! 
 
Jag har örhängen men jag tog hål i öronen när jag var runt 10-11. Gjorde svin ont och öronen blev tunga och det dunka i dom. Jag skulle aldrig falla mig in att göra det på Filippa! Om hon vill ha det sen när hon blir stor så vist men kommer aldrig göra det om hon inte är med på det själv. Den smärtan skulle jag aldrig utsätta Filippa för! 
 
Vad tycker du?? 
 
 

God morgon!

God morgon!
 
Sovit som en kratta i natt så vakna med spänningshuvudvärk som kommer från nacken och går upp i huvudet. Jag somnar alltid fort och bra men sen när antagligen Filippa vaknar eller när Simons kl ringer vid 5 kan jag inte somna om. Får massa samandragningar och förvärkar som gör svin ont i sidan. Så kan inte ligga ner så vänder och vrider på mig tills jag äntligen somnar om. Kroppen förbereder sig verkligen för vad som ska hända! Jag ska bli två barnsmamma!! Sjukt! Längtar!
 
I dag vet jag inte vad som händer har redan ont i mina ljumskar och höfter så dagen får nog spenderas med att ta det lungt. Ser ut som att bli fint väder så får fylla upp Filippas pool. 
 
Hoppas ni får en bra dag alla! 
 
Kramar 
 
Magen i dag 30+5<3<3
 
 

Onsdag

Hej!
 
I dag har vi haft en bra dag som spenderats med Linda och hennes Wilma. Vi blev bjudna på kladdkaka och glass och god hemmagjort flädersaft. Barnen har lekt och Filippa älskar alla Willmas leksaker. Sen gick vi ut till parken en sväng och då ramlar Filippa från en rutchebana. Jag satt på det sista trappsteget och hon gick upp och åkte flera gånger sen tappar hon balancen och ramlar ner och fy vad ont det gjorde i hjärtat! Hon var så ledsen och så hade hon fått ett skrapsår i huvudet! Men efter några minuter var allt bra och hon lekte på som innan. Men harig som jag är ringde jag 1177 när jag var på väg hem men sjuksköterskan tyckte det inte lät som något allvarligt men att vi skulle ha lite extra koll bara så det inte var en hjärnskakning. Men hon har varit precis som vanligt och bryr sig inte om man trycker på såret, så det är skönt!
 
När vi kom hem så hoppade vi in i en ducsh på en gång och fick bort all sand som vi hade fått på oss i parken och så fick det bli lite bus och sen middag. 
 
Nu sover Filippa och Simon har också lagt sig. Så jag ska också göra mina godingar sälskap snart. Men först måste jag kolla på "Gravid vecka för vecka". 
 
Hoppas ni alla haft en bra dag!