Min stora tjej!

När Elvira sov sin långa stund förut var jag och Filippa i skogen en sväng och busade runt. Min stora tjeja som är så förstående och pratar om allt. Nu är vi hos min pappa och väntar in Simon och lite mer folk sen blir det grillning. 
 
 
 

Valborg

Denna dag har jag aldrig riktigt förstått vad den har för nytta? Något om att man ska tända brasor för att hälsa Välkommen våren och skrämma bort häxor tror jag. Men vad vet jag!?
I dag blir det att åka ner till pappa och grilla. Marielle kommer efter jobbet och hämtar oss sen kommer Simon efter jobbet ner till pappa. 
 
Vad ska du göra i dag?
 
Ligger i sängen i skrivandes stund. Elvira sover och Filippa tittar på bokstavslandet.
 
Hoppas ni får en bra dag! 
Kram
 
 
 

Förkyldning

Elvira våran lilla bebis är genomförkyld och hade feber i natt. Jag är så glad att jag ammar henne fortfarande då hon inte alls är så matglad när hon inte kan andas så bra i näsan och kan tänka mig att maten inte är så god när hon inte känner smaken av den. Att amma eller att ge flaska förstås är guld värt när sina små är sjuka.
 
I dag har vi bara varit hemma och slappat. Skulle varit med Linda men fick hoppa det men det tar vi igen en annan dag. Vi har varit inne och lekt, jag gjorde trolldeg och Elvira har kommit på att det är roligt att sitta i läragåstolen. Vi har varit ute en sväng också men det blåste så dant så blev bara någon timme.  
Nu på kvällen har vi tagit lilllördag med tacos och efter en varm dusch jag och mina små godingar <3.
 
Nu sitter jag älsklingen och Elvira och tittar på mästerkockarna när det är barnen som lagat mat och det är ju sjukt hur duktiga dom är!
 
Hoppas ni haft en bra dag och får en härlig kväll!