veckan!

I söndags var vi och red shire häst, andra gången och det är så himla mysigt. De är så stora och härliga. Första gången vi var där var jag gravid i vecka 6 så var livrädd att jag skulle börja blöda sen mådde jag jätte illa men denna gång kunde jag verkligen släppa loss och njuta! 
 
Igår blev det en fika med tjejerna och mappa prat och i dag har jag varit hos min vän Malin. Hon bjöd på go fika och en massa prat. Sen blev det att åka hem och laga mat och busa med min lilla älskling! Nu säger hon titta och går med sig lära gå vagn. Så himla söt! 
 
I morgon blir det att köpa gymkort då fläsket ska bort och sen umgås med Becka. Mamma och lellan kommer en sväng också. 
 
Torsdag blir det Ullared!! Längtar! Åker med Johanna och Johanna åker bil ner så ska bli så kul. Köpa presenter och julklappar till plutten och till resten av familjen. 
 
Ne nu ska jag stänga mina blå! God natt 
 
 
 
 
 
 

Lasse

I dag blir det Lars Winnerbäck tillsammans med syster Marielle! Ska bli så himla kul han är ju så bra live. Tredje gången jag ska se han live och första gången mens Marielle. Hon kommer älskat han har även kommit ut med en ny skiva som är underbar! Så blir mycket nytt i kväll men även gamla godingar!! Synd att inte bror vår kunde göra oss sällskap men du är med på ett hörn älskade bror!!
 
Från andra gången jag var där!

Söndag

I dag har vi haft en mysig inne dag med bus här hemma. Var ute en sväng och gick till affären och köpte apelsiner som vi mumsade på under eftermiddagen! Filippa älskar apelsiner och blir sur om hon inte får mera Hihi mammas goding! Tiden går så fort igår blev hon 10 månader!! ♥ mammas och pappas älskling!! Hon lär sig nya saker varje dag. I dag har hon lärt sig att om man säger kan du ge mamma bollen så kryper hon fram till den. Åå jag blir så stolt!! 
 
Nu ska vi kolla på tv lite sen blir det sängen och i morgon blir det promenad med Johanna och våra små troll! 
 
Hade bra alla! 
 
Så här ser det ut nästan varje kväll hos oss!!