Dagen före dagen D!

För ett år sen den här tiden hade jag lite små ont.  Men inte så farligt. Jag hade på dagen varit på besök hos en barnmorska som var riktigt kall och sur som även skickade upp mig till förlossningen då jag hade protein i urinen som vanligt. Blev då en lång dag på förlossningen med provtagning och väntande. Hade två underbara studenter som tog hand om mig. När jag kom dit var jag öppen 2 cm som jag hade varit i flera veckor.  
Vid ul såg dom även att Elvira var en stor bebis så dom ville att hon inte skulle ligga och gotta sig allt för länge så jag fick veta att om hon inte hade kommit inan torsdag skulle jag bli igångsatt då. Efter 6 tommar kom det en förlossningsläkare in och kollade tappen och allt. Var då öppen 4 cm så det hade dragit igång av sig själv under dagen.  Så efter en jäkla hinnsvepning så drog det igång med sjuka förvärkar så jag inte kunna köra själv hem så Simon kom. Hämta Filippa och åkte hem och vänta. Natten var okej fram tills morgonen satt och vanka av och an i soffan medan mina älsklingar sov. 
Inte kunde jag veta att världens bästa och underbaraste Elvira skulle födas den kvällen den 1 oktober kl 19.45 4150 g och 51 lång! Så mycket kärlek och lycka!! 
 
I morgon blir du 1 år och jag är så stolt över dig och dina framsteg älskade unge!! <3 <3
 
 

Dagis

Vakna med ett ryck i morse och kolla kl och neej vi har försovit oss.. kollar igen på klockan och ser att nej vi har inte försovit oss. Av detta uppvaknande resulterade i en huvudvärk! Dock hade jag nog den innan uppvaknandet också då nacken är jätte stel och det går upp i huvudet på mig. 
 
Måste bara skryta lite över min fina Filippa. Sa att jag ska gå och hämta kläder men ikke det fick jag inte det skulle hon själv göra. Så in och kollade väldigt noga på vad hon skulle ha på sig. Hon hittade en kjol som ville ha men sen hittade hon en annan som hon skulle byta till. Mammas fina tjej! Tar på sig alla kläder själv med lite hjälp ibland med fram och bak <3. 
 
Efter frukosten blev det att åka till dagis och Det är där vi är nu. Sitter dock inte och bloggar bland barnen utan jag har gått ifrån lite och barnen är ute och leker. Än har dom inte hämtat mig så det går nog bra med Elvira. Tror hon känner en stor trygghet med att Filippa är där. 
 
Efter dagis blir det att åka hem och städa.  Har ju kalas i helgen och är dags att börja röja lite hemma. I dag blir du även att slå in paketen som Elvira ska få i morgon då hon blir en stor tjej hela 1 år!! Känns som det var förra veckan som jag pulsade med henne och nu är hon redan 1 år!! Mammas stora bebis älskar dig så det gör ont!<3
 
Nu ska jag snart gå ut och kolla hur det gått. Hoppas ni får en bra dag!
 

Vad är min grej!?

Mamma bebis i magen? En frågvis och ärlig snart 3 åring vi har här hemma. Men nej ingen bebis bara en massa fett och inga magmuskler. Jag blir så trött på mig själv!! Jag tränar och tränar ser sen resultat då slutar jag!!! Hur idiotiskt är inte det?? Det är ju då jag ska fortsätta och bli peppad men nej då känner jag att ja wohoo nu händer det grejer nu slutar jag!!! Åh jag blir så trött. Snälla snälla kan någon ge mig motivation till att fortsätta. Jag vill gå ner och bli fast, få tillbaka magmusklerna så jag inte ser gravid ut efter att jag har ätit en smörgås!  Att inte känna sig snygg eller söt är sjukt jobbigt. Det jag ser är en hängig rumpa och en deg på magen.  Missförstå mig inte allt detta är värt då jag fått mina två finaste döttrar. Men nu nu är det ingen bebis i magen utan nu är det bara jag! 
 
Snälla kan någon ge ett bra tips på hur jag ska hålla kvar motivationen.  Det kanske är att jag tränar fel? Att jag inte hittat min grej. Men vad är min grej?? Hur vet man det?? 
Fy denna kväll är inte min bästa. Humöret är på botten och jag skulle vilja lägga mig och gråta för lite synd är det om mig allt. Eller? Inte ett skit! 
 
I morgon ska jag fan träna!! Jag gillar känslan när jag tränat klart men nu ska jag bara hålla fast vid det och hitta min grej! Vad är din grej??