25/7-18 Ingen bra badplats

I dag hade vi tänkt att ta ett kvällsdopp.  Vi kom dit och där är det massa sten och ingen vidare badplats men funkar att ta ett snabb dopp. Tur i oturen så var det bara jag som hade hunnit gå ner i vattnet när jag trampar på något sylvast. Så nu har jag 9 stycken snitt i båda fötterna.  I höger fot fick jag två rätt djupa snitt och gör ont när jag går på foten. Vet inte vad det kan ha varit men ont som in i norden gjorde det iallafall. 
 
 
 
Annars i dag har vi varit och badat tillsammans med svärfar, fiddelli och barnen. Barnen sov hos dem i natt och så hämtade de upp mig för en dag med bad. Vi åkte först och käkade lunch och sedan blev det bad i några timmar.  Väldigt trevligt! 
I morse innan dem kom så blev det en kaffe tillsammans med bästa Emma och jag fick gosa massa med Alvin! 
 
Nej nu ska jag ge Brummelisa mat och sedan lyssna på min ljudbok. 
 
Ha en bra kväll!
 
 

19/7-18 Torsdag

Hej hej.
 
Ni är så söta som är fortfarande ett gäng som kommer in och kollar varje dag! Dock är jag fruktansvärt dålig på att komma ihåg bloggen. Ibland tänker jag att jag borde skriva men sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. 
 
Men nu är det som sagt ett tag sen och sommaren är i fullgång. Jag jobbar och det gör Simon också så nu är barnen på sommar förskolan. Om 4 veckor börjar min stora flicka i förskoleklass. Herrgud hon som föddes nyss blir 6 i vinter och börjar skolan! Mammas fina! Hon är så taggad på skolan och tycker det ska bli kul. 
 
I veckan har vi varit lediga jag och barnen.  Vi har sovit hos morfar, busat med mormor och Lellan och firat Malin som fyllt 31! Grattis!
Vi har träffat kompisar och barnen har lekt förfullt. De var svår väckta i morse när vi skulle iväg till fsk. Jag hade gärna också legat kvar ett tag till. 
 
I morgon blev det jobb istället för ledig dag och likaså på söndag. Men kul att kunna ställa upp när det behövs på jobbet. Om 3 veckor är sommarjobbet slut och detta blir min sista sommar. Sen nästa  sommar har jag jobb och är klar med skolan. Så sjukt!  Tiden går så fort. 
 
Nej nu ska jag väl förslag bli bättre på det här med att skriva. Ni är ju ändå en del som tittar in här. 
 
 

4/7-18 Onsdag

God kväll!
 
I dag har jag jobbat och efter jobbet åkte jag och barnen och bada. För några veckor sen var det riktigt skönt i vattnet men i dag räckte det med ett dopp sen var det bra för jäklar så kallt. När vi kom hem igen höll Simon på för fullt med trappen och jag drog i gång grillen och det blev korv med bröd till kvällsmat i dag.
 
I dag har jag på jobbet pratat med många om olika utbildning inom teckenspråk och jag har nog en påbörja till en plan vad gälla framtiden. Ska bara gå lite mer klarhet hehe. Älskar att teckna och så kul när man lär sig. Det bästa är ju när man träffar någon människa som hör men som tecknar. Jag lär mig så mycket och det är så fruktansvärt roligt!!
 
Ne nu ska jag ta och kolla på tv en stund och sedan blir det sängen.  Är trött efter att ha jobb morgon 3 dagar nu. I morgon är jag ledig och vi ska iväg till en kompis och hans dotter. 
 
Hoppas ni får en bra kväll! 
 
Fina trappen som karl har gjort. Så duktig!