26/2-18 Ny vecka

Hej hej.
 
Ny vecka och barnen är lämnade på förskolan. Jag är nu precis klar med min komplettering på min förra inlämning, så hoppas verkligen på G nu. Så nu blir det att förberedda inför morgondagen då det är en ny kurs som börjar. Har inte en enda bok till den kursen. Som tur var så är det mycket som finns att få tag på i biblioteket. Så i dag får jag lämna tillbaka lite böcker och sedan låna nya.
 
Nu blir det lite mellis innan letandet av böcker börjar. Ha en bra dag!!
Nu längtar jag till våren och sommaren!
 

25/2-18 Söndag

Hej!
 
Som tidigare inlägg nämner så hade vi babyshower för Emma i går. Det blev så lyckat och hon hade inte en sussning! Så roligt! Vi hade gjort mat och lekar som vi gjorde under tiden och jag är riktigt nöjd med allt. Jag gjorde min första blöjtårta och sen pyntade jag och andra Emma  den så fint så. 
 
 
 
I dag blir det att ta det lugnt innan barnen kommer hem. Kände igår att jag började bli snorig och mycket riktigt i morse så var det värre. Inte jätte illa men ändå så jag får gå och snyta mig och nyser från och till. 
 
I morgon är det förskola och plugg för mig, ska försöka bli klar med min komplettering som jag har kvar att göra. Sedan på tisdag blir det ny kurs.
 
Nu ska jag ställa mig i en dusch. Ha en bra dag alla!