15/2-18 Hemma igen

Hej! 
Nu är barnen hemma igen och det är alltid så skönt när jag har mina små hemma. 
 
I dag har jag varit i skolan och haft seminarie. Efter åkte jag och handla och så åkte jag hem till huset. Vi grillade och gjorde chipsgratäng. Blev gott dock så hade köttet tagit åt sig utav tändvätska och jag har jätte svårt för den smaken som blir. Så mår lite illa och min mage är inte riktigt med på noterna... aj aj. Men mysigt hade vi iallafall<3. 
 
I morgon blir det att leka med våra vänner som kommer hit. Ska bli jättekul! Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
Haha många kanin bilder blir det. 
 

15/2-18 Torsdag

God morgon. 
Somnade riktigt fort i går kväll och vaknade av att Brummelisa praslade för fullt ute i köket. I går fick hon komma ut i vardagsrummet för första gången. Så hon kör järnet runt runt och hoppar upp i soffan och sen ner igen. Full fart! Men när hon är ensam hemma blir det att vara i köket. Hon klättrar verkligen överallt hehe.
 
I dag ska jag till skolan. Har seminarie och sedan hem till huset där vi ska grilla. Sen hem hit igen och i morgon kommer det kompisar hit. 
 
Hoppas ni får en bra dag! 
 
 
 

14/2-18 Onsdag

Skriver inte så ofta, är väldigt stressad över allt just nu. Så ångesten ligger lite som ett täcke över mig just nu. Men snart så är jag mig själv igen. 
 
I går efter skola och förskola så var jag, barnen och Lellan på badhuset i några timmar. Efter 2 timmar var både jag och Lellan helt slut. Men barnen skulle kunnat varit på badhuset i många många timmar. När vi kom hem lade jag mig i soffan och Elvira kommer fram och säger- är du sjuk mamma?
Men jag var bara helt slut. Kul med badhus men jäklar vad slut man blir hehe. 
 
I dag är det skola och förskola. Ikväll ska jag tvätta och barnen hem till pappsen. 
Hoppas ni får en bra dag!