30/6-16 Mycket i huvudet

 Nu är jag klar med mitt första år på min utbildning till förskollärare, 2,5 år kvar! Något jag lärt mig detta år är att ta vara på att barnen har ett fantastiskt dagis att vara på och ha dem mera där så jag verkligen kan sitta och läsa och skriva. Bara några timmar men ändå så jag inte pluggar på kvällen för då går det in och ut lika fort. 
 
Jag har nu även fått ett nytt sommarjobb och det är väldigt kul. Är på ett ålderdomshem och alla är så snälla. Mycket att ta in och med nta människor och rutiner. Jag får så dåligt samvete när jag själv blev sjuk i veckan och att barnen inte är 100 än så jobbet blir smått lidande. Men nästa vecka blir det jobb måndag till söndag sen semester med mina underbara barn i två veckor sen jobba i 3 veckor och då är pappsen hemma med barnen.  
 
Barnen är som sagt inte 100 än. På tre veckor har de varit på dagis 4 gånger. De är fortfarande snoriga men pigga. Dock äter inte Filippa något, små petar i maten och vill knappt äta glass. Så vete tusan vad för bacill hon har i sin kropp eller om det bara är en fas? Inte äta fasen? Finns det en sån fas??
 
Hatar känslan att inte räcka till men jag måste lära mig att sänka mina krav och det jag vill och ta det som det kommer. Jag har ett toppen liv med mina barn och sambo och jag är duktig bara att jag måste växla ner några växlar och ta det lugnt. 
 
Nu ska jag försöka att slappa lite sen själv gå och sova. Hoppas Filippa vill äta i morgon! 
 
 
 
 
 

29/6-16 Tisdag

Jag har blivit gräsänka eller vad säger man? Simon är iallafall i väg hela veckan ut på festival så jag och barnen är hemma och myser men vi ska också mysa med att kanske sova hos morfar någon dag och om vi alla blir friska kanske åka till kolmården.
 
Barnen sover och jag lär göra detsamma snart. Jag är så sjukt trött och jag är inte riktigt 100 än utan blir slut efter minsta lilla. Hela dagen har det räckt med att jag gått till köket sen badrummet och så har jag blivit helt slut så fått sätta mig ner. Men framåt eftermiddagen kvällen började jag känns mig bättre så det är skönt. Hoppas jag är helt okej i morgon då jag skulle behöva åka till affären.  Även så är Filippa inte 100 så hoppas hon är helt frisk i morgon med. 
 
Fast jag inte mått något vidare i dag så har vi ändå haft en mysig dag. Vi har kollat på Youtube och lyssnat på musik, vi har ritat, jagat fjärilar som kommit in, kollat när grannarna målade ladgården, gungat och ätit middag på golvet framför en film. Dock började Filippa få ont i magen igen så hon somnade 30 min tidigare i dag i soffan. Våra pluttis <3. 
 
Nu ligger jag i sängen och kollar på grillmästarna, jag blir sugen på allt dem gör!
 
Hoppas ni alla får en bra kväll.
 
Då min mobil tycker jag ska rensa bland alla bilder så kan jag inte ta några nya.  Så slänger upp denna fina bild på syrrans grannars föl!