Aj aj!!!

 
Jag har så jäkla ont i magen! Jag kan inte tänka mig att denna smärta orsakas av magkatarr? Jag har ont i skinnet på magen. Så fort jag hostar, nyser eller skrattar gör det svin ont!! Förut skulle jag hänga mig över bordet för att ge Filippa något och jag får nuddar bordet med magen och jag trodde jag skulle börja gråta för det gjorde så ont. Skrek typ rakt ut och blev helt kallsvettig för det gjorde så ont! Så får se vad bm säger i morgon och jag hoppas att om det nu är magkattar så slutar det göra ont snart då jag äter omeprazol tabletterna!! 
 
Nu ska jag sluta klaga! 
 
Haft en bra dag tillsammans med min fina familj! Vi har varit ute och Simon har haft Filippa en massa och lekt och busat så jag har legat på soffan och vilat mycket!
Nu på kvällen har vi ätit god mat som min älskling gjorde. Kött och klyftpotatis! 
 
Ne nu ska jag umgås med min älskling sen sova! Hade bra alla!
 
Bild sen förra helgen! <3 
 
 

Söndag

Hej!
 
Jag är helt slut och sitter utslagen i soffan skulle kunna somna om jag lade mig ner kan jag lova! Inte lätt att vara höggravid och ha en 1,8 års busig Filippa att ta hand om. Hon har börjat mer och mer att trotsa och det är inte lätt att sätta sig ner på golvet och tvinga på henne skor när magen är i vägen. Så i dag får pappa ta de fajterna! 
Har riktkigt ont i magen i dag men ja dom sa ju att det är magkattar så då är väl det de. Som tur var ska jag till bm i morgon så får prata med henne med då. Ska bli spännande att se hur stor magen blivit. Vill dock gärna slippa att ställa mig på den där vågen. När man läser om hur mycket som är vanligt att gå upp i denna vecka ja då kan du ju dubbla det så har du min viktuppgång! Har börjat svullna rätt mycket om händer och fötter även ansiktet börjar det synas i nu. Skulle ta på mig mina gravjeans i morse men de sitter för tajt runt midjan så fick bli leggins som vanligt! Läntar tills lillasyster är här nu!!
 
Har haft fin besök i dag av min pappa och Lena. Jag gjorde en jätte god äppelpaj och glass till! Blev nöjd. Vi tog äpplen från äppelträdet här hemma! Mumms!
 
Ne nu ska jag passa på att vila tills pluttis vaknar igen sen blir det ut och busa med pappa som städar bilarna! 
 
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra vecka! 
 
Pappa och Filippa förut i morse! <3
 

Lördag

Hej!
Dagen har varit riktigt bra då mamma/mormor har varit här och umgåts med oss hela dagen. Vi åkte till en liten secondhand butik ca 10 min här ifrån. Mamma hittade en liten pall som hon ska ha en blomma på och Filippa fick en docka med en massa hår hehe. Sen köpte mamma en jätte mysig åkpåse till Lillasyster. Kommer upp bild när den är tvättad orkar inte går ner och ta kort nu! 
Vi tog även svängen förbi en gårdbutik som ligger där också. Har åkt förbi skylten flera gånger så nu tog vi oss dit! Mamma köpte goda skorpor och sen köpte hon en jätte fin tavla åt mig! Den kommer också upp i morgon då jag har så mycket förvärkar så orkar inte röra mig just nu hehe. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! 
 
När vi kom hem så lagade vi mat, eller ja mamma laga jag hade så ont så jag fick sitta och ta det lungt! Tack mammsen! <3 Blev köttförsås och spagetti. Efter maten sov Filippa i nästan 2 timmar så hon var riktigt trött! 
När pluttis vakna blev det lite mellanmål och sen gick vi ut. Var rätt kallt ute och det känns verkligen att det är höst nu! Vi satt i sandådan lite och lekte med ekollon som är Filippas favorit syssla just nu haha. Sen åkte mammsen hem och vi gick in och busade i hennes rum. Eftermiddagen har beståt av en väldigt bestämmd dam som slänger saker och testar mig väldigt mycket. Förut kom jag ut i köket då det var så tyst då satt hon på köksbordet! Ja det går inte att vända sig några sekunder utan att hon gör något bus!
 
 
Nej nu ska jag ta och ställa mig i en dusch och se så dessa värkar tar av lite! Men spännande är det allt!