31/10 Nycklarna

Att vi ska bli särbos är det som vi behöver nu. Men att stå där med nycklarna och gå in i sin första egna lägenhet är sjukt skrämmande!! 
I dag var jag och barnen och hämta nycklarna och svängde förbi och kollade hur det såg ut. De som städat lägenheten har verkligen gjort ett bra jobb för oj vad fint och rent!! Emma hängde med och sen kom hennes karl och kolla. Kommer bli bra detta! 
I helgen går flyttlasset.
 
I dag har jag annars jobbat 7-12 skulle åkt till skolan på föreläsning men den blev inställd. Så jag åkte hem och pluggade istället. Sen kom barnen och Simon och vi har spelat spel och jag gjorde en halv äcklig paj. 
 
Jag var så himla sugen på paj. Så gjorde en köttfärspaj men nej den var inte den bästa jag gjort! 
 
Men nu ska jag försöka få Lillis att somna. Sen blir det te framför tv innan det är läggdags. Jag börjar 7-11 på ena jobbet sen 12-16.30 på andra. Heja mig!
 
Köket i lägenheten 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym :

Hej! Jag har följt din blogg ett tag och tycker du har en fin familj. Får jag fråga hur det kommer sig att ni ska bli särbo?Jag hoppas verkligen att de funkar och att allt blir bra mellan er! Kram

Svar: Hej vad kul att du vill följa oss :). Det är ett beslut som vi tog tillsammans. Ett sätt att hitta tillbaka :). Kram
Maria

2 Lellan :

Kommer bli så bra detta!

Svar: Det blir det säkert:)
Maria

Kommentera här: