Toppen dag

Hej
Helgen är snart slut och en ny vecka väntar. Filippas ögoninflamation är värre så blir att ringa vc i morgon och få komma och titta. Kanske kan få några droppar så hon slipper allt kladd. Det är skönt då hon inte verkar bry sig så mycket över att hon har kladd. Är mest om jag börjar peta med ljumet vatten och försöker ta bort varet som hon blir ledsen över och när hon sovit och vaknar så kliar hon. Se fall jag får det eller ej. Mina ögon svider och kliar så får se om jag kan se något när jag vaknar i natt. Kanske får bli droppar till mig också. 
 
I dag har vi trots kladdiga ögon haft en toppen dag. Filippa sov länge och innan vi hann få av oss pyjamasarna så knacka mamma på dörren. Så i dag har vi tagit den första mjukglassen och gått en promenad. Sen åkte vi hem och åt revbenspjäll och potatissallad och god sallad med allt möjligt i. 
 
Så i dag har vi haft en riktigt bra dag. Var dock inte lika bra när Simon kom hem med avgassystemet i bilen istället för under bilen.. Så han är uppe hos grannen och försöker fixa med det nu. Kan få lite tur när det gäller bilar nu tycker jag båda våra bilar är sönder nu och tur att jag inte jobbar förens onsdag så kanske någon av de hinner lagas.
 
Nu ska jag gå upp och ta Filippa som ligger och gnäller. Hade bra!

 
Är lite skillnad på magen! Så mysigt att känna sparkar och veta att man snart kommer få en till liten att ge sin kärlek åt! <3<3
 
 
 

Kommentera här: