Utvillad!

Vaknade utvillad och kände mig bra i magen! Så himla skönt! Men känner fortfarande att det inte är helt OK. Men det blir bättre så hoppas verkligen att det försvinner helt. Ska ju jobba kväll i morrn=) Saknar ju mittt jobb när man är sjuk!

Vaknade vid halv 12 och kände att jag inte skulle ligga i sängen mera. Kunde säkert somna om men ne gick upp och det första jag gör är att börja diska berget vi hade i diskkon=P Efter det blev de att damma lite och sen blev det ett varv med damsugarn=) Så nu är det rent och fint här hemma=) Och snart kommer Simons mamma och ska tapetsera klart i vardagsrummet så i dag ska jag få upp gardiner och en julgran här hemma=) hihi!! Hoppas hon orkar och hinner med att göra klart i köket och hallen med=) Skulle vara riktigt skönt. Sen sovrummet kan vi göra senare. Skönt att få ordning på alla andra rum först=)

Annars i dag ska jag ta det lugnt och bli helt bra i magen! Hatar att åka hem från jobbet för man har ont i magen och jag hatar att göra mina arbetskompisar besvikna och sätta de i en dum sits! uche!

Ne men nu ska jag ta och klä på mig innan Lena kommer=)

Hade bra alla!


Min fot är fortfarande lite svullen och det gör ont. Sjukt eftersom det ändå gått några dagar nu=/