31/10-20 Skattkarta och en massa mer.

Hej.
 
Denna vecka  har som de andra gått super fort. Jag och barnen har varit lediga  sen i torsdags. Så himla mysigt  och skönt att vara hemma.
 
Dock blev  våra planer ändrade då det kom nya restriktioner för corona. Jag, Filippa och Fiddeli skulle ha åkt på bio och sen hade Simon och Elvira mött oss på en restaurang och vi skulle ha käkat ihop. Men istället blev det hämtmat och popcorn framför Elsa 2 hemma i soffan. Så tar vi bio när corona smittan lugnat ner sig en smula. På dagen hade vi varit med Emma och Alvin. Vi åt lunch ihop och lekte i parken. Pratade för fullt och drack kaffe!
 
 
I fredags så var vi i skogen med Jenneifer och Noel. Hitta massa trattkantareller och vi hade med oss fika. Frukt och varm choklad  smakar super gott i skogen. 
Är så glad att jag fått en ny vän. Känns som vi kännt varandra i flera år och jag har så himla roligt tillsammans!
 
 
 
 
I dag har vi varit hos min pappa och Leena. Vi fick super god lunch och mysigt att träffas. Sedan åkte vi till syster och hennes man. Träffa mamma och fikade, så mysigt  att träffas!Elvira fick dock ont i huvudet hos pappa och blev bara värre och värre. Så vi hängde inte med till mormor och Tias grav. Elvira somna på vägen hem och hade super ont i huvudet när vi kom hem så hom kräktes. Läkaren tror på barn migrän då vi sökt för det tidigare. Våran lilla plutt!
Lellan och Sebastian hade gjort en skattkarta åt barnen där skatten var en varsin godispåse samt en bild på en bebis! Jag ska bli moster!! Känns nästan som det är jag som är gravid!! Jag längtar efter  dig din lilla plutt! Mosters bebis!